Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα» Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023. Δεύτερος στη γενική κατάταξη ο αθλητής του ΣΕΒΑΣ ΚΩ “Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”, Παναγιώτης Ανανιάδης

Share This Post

Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα» Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023. Δεύτερος στη γενική κατάταξη ο αθλητής του ΣΕΒΑΣ ΚΩ “Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”, Παναγιώτης Ανανιάδης

 Το ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. Δήμου Βισαλτίας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. Μακεδονίας – Θράκης, την υποστήριξη του ΓΑΣ Νιγρίτας «ΒΙΣΑΛΤΗΣ» και υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας διοργάνωσε αγώνα σε δημόσια οδό με την επωνυμία: «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ : Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα».
Ο «Δρόμος Θυσίας» εντάσσεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα» από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου (Μάχη στα Πλατανούδια Τερπνής) έως την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 (Απελευθέρωση Νιγρίτας από τους Βουλγάρους).
Ο αθλητής του ΣΕΒΑΣ Κω Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ,  Παναγιώτης Ανανιάδης κατέλαβε την δεύτερη θέση στη Γενική κατάταξη στο αγώνισμα των 6500 μέτρων.
Ο Παναγιώτης προετοιμάζεται για το βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών που θα διεξαχθεί στη Κωνσταντινούπολη 18-19 Μαρτίου 2023.
Ο Παναγιώτης θά τρέξει στον Ανώμαλο δρόμο που θα γίνει την άλλη βδομάδα στη λίμνη Πλαστήρα και για αυτόν θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το βαλκανικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική”

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική” Ο Δήμος Κω ως Επικεφαλής Εταίρος της 55ΠΕ ΚΩ διοργανώνει «Εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και Καλλιτεχνικό Εργαστήριο» με Θέμα: «Τέχνη και

©2020 radioproto.gr is made with by