Απόστολος Παπανικολάου : «Το Ελληνικό Καράτε να διοικηθεί από διακριθέντες ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα αληθινά!»

Ο Απόστολος Παπανικολάου, προπονητής του ‘ΑΠΣ Αετός Κω’ σε δηλώσεις του στο ufight.gr επισημαίνει την ανάγκη ώστε στις παρυφές του Καράτε να βρεθούν άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα και έχουν φέρει διακρίσεις για την Ελλάδα με την παρουσία τους.

«Το ξεκαθάρισμα στο ελληνικό καράτε έχει αρχίσει ήδη και όλοι μαζί καλούμαστε να το αναδείξουμε ξανά από την αρχή. Για πολλούς από εμάς δεν έχει σημασία τόσο το πριν, όσο το μετά με την επαναλειτουργια των Σχολών μας και την άνοδο σε ηγετικές θέσεις στην ομοσπονδία ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά αυτό το άθλημα.

Να βγει μπροστά το βαρύ πυροβολικό του ελληνικού καράτε, εκείνοι που το ανέδειξαν, εκείνοι που το ξέρουν καλύτερα από όλους αυτούς που απλά παρακολουθούν.

Είναι εκείνη που το ιδρώνουν, που το βιώνουν, που το ανατρέπουν και εκείνοι που το σηκώνουν ψηλά όταν και όποτε χρειάζεται.

Θα ήθελα να δω μπροστάρηδες κάποια στιγμή κορυφαίους αθλητές μας όπως οι Τζάνος, Μαργαριτόπουλος, Τριανταφύλλης, Παπαδόπουλος, Παππάς, Ξένος, Κωνσταντακόπουλος κ.α.»

Σε σημερινή του ανάρτηση ο Απόστολος Παπανικολάου αναφέρε ακομα:

«Είχα την τιμή να βρεθώ στις 6/3/2021 σε τηλεδιάσκεψη με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε κ. Σιέτη και μέλη αυτής (αθλητές, προπονητές, εκπροσώπους Συλλόγων) με θέματα αναβίωσης που η εν λόγω ομοσπονδία επιδιώκει για την νέα μέρα μετά τις εκλογές.

Σε σύντομη τοποθέτηση μου ευχαρίστησα τον υποψήφιο πρόεδρο θερμά για τις ενέργεις που έγιναν για την ένταξη του Συλλόγου στην Ομοσπονδία μετά από τόσο καιρό.

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους.»

©2020 radioproto.gr is made with by