Αποτελεσματική η επίσκεψη Ζαννετίδη στην Κάλυμνο

Share This Post

 

Αποτελεσματική η επίσκεψη Ζαννετίδη στην Κάλυμνο

Εποικοδομητική και αποτελεσματική ήταν η επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη και στην Κάλυμνο, όπου μετέβηκε για να συζητήσει τα θέματα του πρωτογενή τομέα με τους ίδιους τους παραγωγούς.

Την Τρίτη το πρωί είχε συνάντηση με τον έπαρχο Καλύμνου- Λέρου Μανόλη Μουσελλή και είδε τους υπηρεσιακούς παράγοντες του επαρχείου που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Το απόγευμα συναντήθηκε με τους φορείς του νησιού, πάντα παρουσία του επάρχου. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν οι δύο πρόεδροι των αντίστοιχων Μελισσοκομικών Συνεταιρισμών, ο υπεύθυνος του Μελισσοκομικού Κέντρου Δωδεκανήσου, που εδρεύει στην Κάλυμνο, ο πρόεδρος του συλλόγου Κτηνοτρόφων, ο πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου, ο πρόεδρος της Παράκτιας Αλιείας και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος του συλλόγου των μεγάλων πελαγίσιων ψαριών και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους παραγωγούς, απαντήθηκαν οι ερωτήσεις και οι απορίες που υποβλήθηκαν και ο αντιπεριφερειάρχης προχώρησε και σε ενημέρωση για τις ενέργειες που καταβάλει η Περιφερειακή Αρχή για την επίλυση των προβλημάτων των παραγωγών. Σημειωτέον, ότι η συζήτηση περιστράφηκε στο πολύ σημαντικό θέμα των αποζημιώσεων, λόγω πανδημίας, με τον κ. Ζαννετίδη να ενημερώνει για το όλο θέμα και για τις ενέργειες που έκανε η Περιφέρεια. Ακολούθως συναντήθηκε με τους παραγωγούς, στο χώρο που τους έχει διαθέσει ο Δήμος, συνομίλησε μαζί τους και αφού τους ανέλυσε την υπάρχουσα κατάσταση τους παρότρυνε να συνεχίσουν την εργασία τους γνωρίζοντας πως έχουν σύμμαχο τους την Περιφερειακή Αρχή.

Το πρωί της Τετάρτης ο κ. Ζαννετίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλύμνου, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα του Πρωτογενή Τομέα και την γενικότερη επικρατούσα κατάσταση. Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την ευχή να έχουν λυθεί τα προβλήματα της πανδημίας. Το βράδυ ο κ. Ζαννετίδης παρέστη και στον εσπερινό του Αγίου Φανουρίου, όπου κι εκεί είχε την ευκαιρία να δει και να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by