Αποστολή MEGA Κως: Έτοιμο το νησί για την υποδοχή των πρώτων τουριστών

Αποστολή MEGA Κως: Έτοιμο το νησί για την υποδοχή των πρώτων τουριστών

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζουν το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν οι επιχειρηματίες στην Κω, παρά τον περιορισμένο αριθμό τουριστών. Εστιάτορες και ξενοδόχοι δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχθούν και τους ξένους τουρίστες, ενώ πυλώνες της τοπικής οικονομίας αποδεικνύονται ντόπιοι και εγχώριοι επισκέπτες.

Γαλανά νερά, πανέμορφη φύση, χρυσές παραλίες και πλούσια ιστορία. Η Κως φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες κάθε χρόνο, φέτος το καλοκαίρι όμως είναι διαφορετικό.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του νησιού, ακόμα και με τις πτήσεις να είναι ελάχιστες προς το παρόν, διατηρούν την αισιοδοξία τους και είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες.

Κάθε άλλη χρονιά στις παραλίες του νησιού δεν έπεφτε «καρφίτσα», φέτος ωστόσο βρίσκουν πιο εύκολα ξαπλώστρα οι ντόπιοι, ενώ σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους και οι Έλληνες επισκέπτες. Πολλοί είναι όμως και οι Ευρωπαίοι που έχουν ήδη κρατήσει ξαπλώστρα για τον Σεπτέμβριο.

Η νύχτα στη Κω είναι ωραία, ακόμα και χωρίς τις ορδές των τουριστών, οι ντόπιοι ενισχύουν την τοπική οικονομία.

https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=38597019&fbclid=IwAR3xG5QcneiPj6OApgacrwsPV51KDAmrP6pEMyagc4JcqrS7zASQqeLCDc4

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr