Απολύμανση με ξηρό ατμό από τον Mr. Clean. Εξουδετερώνει κατά 99,9% κορονοϊούς και μικρόβια. Συστήνεται από τον ΕΟΔΥ

Για το πρωτοποριακό σύστημα απολύμανσης που διαθέτει η επιχείρηση καθαρισμού Mr. Clean , μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ο υπεύθυνος κ. Μιχάλης Ζουρνατζής.

Η απολύμανση με υπέρθερμο ξηρό ατμό με τα συστήματα Απολύμανσης Cimex Disinfector απολυμαίνουν απόλυτα οικολογικά χωρίς την χρήση χημικών όλους τους χώρους και όλες τις επιφάνειες κάθε είδους χρησιμοποιώντας την δύναμη του υπέρθερμου ξηρού ατμού.

Η διαδικασία είναι σχετικά γρήγορη, εύκολη, άοσμη ,οικονομική και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί τίποτα σε ράφια και γραφεία καθώς η μέθοδος αφορά ξηρό ατμό.

Τα συνεργεία καθαρισμού της επιχείρησης Mr. Clean απολυμαίνουν σπίτια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες ακόμη και αυτοκίνητα. Στο τέλος της διαδικασίας θα λάβετε και το πιστοποιητικό εφαρμογής της οικολογικής μεθόδου απολύμανσης με υπέρθερμο ξηρό ατμό 180c.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος συστήνεται από τον ΕΟΔΥ ως μέθοδος απόλυτης απολύμανσης καθώς έχει την δυνατότητα να εξουδετερώσει κορονοϊούς, ιούς, βακτήρια, επιβλαβή και μικρόβια κατά 99,9%. Δεν παράγεται υγρασία που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν έπιπλα και επιφάνειες και δεν μπορούν να αναπτυχθούν μικροοργανισμοί.

Ήδη δεκάδες επιχειρήσεις στην Κω αλλά και πάρα πολλά σπίτια έχουν απολυμανθεί από τα συνεργεία του Mr. Clean. Ο κ. Ζουρνατζής δίνει και χρήσιμες συμβουλές γενικής καθαριότητας ώστε όλοι οι χώροι να παραμένουν πάντα καθαροί και κυρίως ασφαλείς από μικροργανισμούς και βλαβερά στοιχεία.

Καλέστε σήμερα στα 22420 68668 προκειμένου να κλείσετε το δικό σας ραντεβού απόλυτης απολύμανσης.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη : 

©2019 radioproto.gr is made with by