Αποκομιδή σκουπιδιών μέσω ραντεβού για τις επιχειρήσεις στο κέντρο της Κω

Αποκομιδή σκουπιδιών μέσω ραντεβού για τις επιχειρήσεις στο κέντρο της Κω

Συνάντηση με τους επιχειρηματίες (ελάχιστοι έδωσαν το παρών) στην πόλη της Κω (από τις οδούς Κοραή, Γρηγορίου Ε΄, παραλιακή και Μεγάλου Αλεξάνδρου) είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κω, για το θέμα της αποκομιδής σκουπιδιών, όπως είχε ανακοινώσει στην πρόσφατη συνέντευξή του, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός για την βελτίωση της κατάστασης.

O κ. Νικηταράς, παρουσίασε τις προτάσεις του και το σχέδιο του για την αποκομιδή των απορριμμάτων, όπου από 2 Μαΐου, θα αλλάξει ο τρόπος και θα γίνεται μέσω ραντεβού.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι θα οριστούν συγκεκριμένα σημεία συγκέντρωσης των απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης, όπου κατόπιν ραντεβού των επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται η αποκομιδή. Τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων θα αυξηθούν, με τον ιδιώτη να πραγματοποιεί την αποκομιδή τρεις φορές την ημέρα (και ανάλογα τις ανάγκες που θα προκύψουν), προσθέτοντας περισσότερα δρομολόγια, χρησιμοποιώντας μάλιστα και μικρότερα απορριμματοφόρα, για την ευκολότερη κίνησή τους στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!

Αγαπητοί φίλοι , Το Ράδιο Πρώτο 91.5 σας εύχεται ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Είθε αυτές οι μέρες να γεμίσουν την καρδιά σας με

©2020 radioproto.gr