Απίστευτος καβγάς και προσωπική επίθεση της Αντιδημάρχου Σ. Βλάχου στον Γ. Φραγκούλη: “Χρησιμοποίησες την θέση της γυναίκας σου για να διοριστείς”

Share This Post

 

Απίστευτος καβγάς και προσωπική επίθεση της Αντιδημάρχου Σ. Βλάχου στον Γ. Φραγκούλη: “Χρησιμοποίησες την θέση της γυναίκας σου για να διοριστείς”

Γεμάτη εντάσεις ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα που συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης. Την ώρα που τον λόγο είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Όραμα+ Δράση» και έκανε ένα σχόλιο για το θέμα με το διαβατήριο της Αντιδημάρχου κ. Βλάχου, που δεν γνώριζε ότι πρέπει να έχει για να ταξιδέψει στην Αγγλία, σε τουριστική έκθεση για λογαριασμό του Δήμου, η Αντιδήμαρχος “επιτέθηκε” στον κ. Φραγκούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά προς εκείνον: «άνθρωπος που χρησιμοποιεί την θέση της γυναίκας του, για να πάρει θέση από άλλο κόμμα να μην μου κάνει υποδείξεις. Ποτέ δεν θα γίνω η κυρία του κυρίου της κυρίας…»

Ο Δήμαρχος παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο, τόνισε ότι η Αντιδήμαρχος έσφαλε και ζήτησε ο ίδιος συγγνώμη για αυτό που είπε η κ. Βλάχου, καλώντας όλους να ρίξουν τους τόνους και να κλείσει το θέμα, ενώ τελικά και η ίδια ζήτησε συγγνώμη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 24ο λεπτό

Πηγη: www.vimatisko.gr

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by