Απέσυρε την υποψηφιότητά της από το ψηφοδέλτιο του Γ. Χατζημάρκου η Μαρία Ψύρη

Απέσυρε την υποψηφιότητά της από το ψηφοδέλτιο του Γ. Χατζημάρκου η Μαρία Ψύρη

Η εκπαιδευτικός και πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Κω κα. Μαρία Ψύρη δεν βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο με τους 13 υποψηφίους για την Κω που ανακοίνωσε η παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου.

Η κυρία Ψύρη είχε ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα στις 6 Αυγούστου σε σχετικό δελτίο που εξέδωσε η παράταξη μαζί με άλλες 3 γυναίκες υποψήφιες για Κω και Νίσυρο.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας μας «ΒτΚ» η ίδια εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

« Δεν θα είμαι τελικά υποψήφια για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους υγείας. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Παραμένω στην πλευρά του κυρίου Χατζημάρκου και στηρίζω την παράταξη μπροστά στο Νότιο Αιγαίο. Να είστε σίγουροι ότι θα αγωνιστώ στην πρώτη γραμμή όπως έκανα και στις βουλευτικές εκλογές. Ο μόνος λόγος που απέσυρα την υποψηφιότητά μου είναι προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι υγείας.

 Δυστυχώς δεν θα μπορούσα υπό αυτές τις συνθήκες να κάνω τον προεκλογικό αγώνα που θα ήθελα. Ως πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος και θα είμαι παρούσα σε όλη την εκλογική διαδικασία. Η επιτυχία της παράταξης  είναι σίγουρη διότι όλοι οι υποψήφιοι σε όλα τα νησιά είναι αξιόλογα άτομα».

Σάντυ Λαδικού

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr