Απάντηση ΤΟ ΝΔ Κω σε ΣΥΡΙΖΑ Κω για μεταναστευτικό

Τελικά, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν απλώς αδυναμία να ανταπεξέλθουν με σοβαρότητα στα κυβερνητικά τους καθήκοντα. Αδυνατούν να επιδείξουν τη στοιχειώδη σοβαρότητα και στις ανάγκες του θεσμικού τους ρόλου ως αντιπολίτευση.

Αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αναλύσουν τους λόγους που τους οδήγησαν στην εκλογική συντριβή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, προβαίνουν ακόμη και σήμερα σε ανακοινώσεις στερούμενες σοβαρότητας και προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Αλήθεια, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, πριν κάνουν φθηνή μικροπολιτική, ξεκαθάρισαν:

εάν οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι γι’ αυτούς επενδυτές, όπως είχε πει η υπουργός τους κα Τασία Χριστοδουλοπούλου;

εάν τελικά το Αιγαίο έχει σύνορα και πού είναι αυτά;

εάν η διαδικασία εξέτασης αιτημάτων ασύλου πρέπει να ολοκληρώνεται σύντομα και όχι να απαιτείται σειρά ετών να ολοκληρωθεί, όπως οι ίδιοι από ιδεοληψία υιοθέτησαν;

εάν δικαιολογείται ο εμπαιγμός της κωακής κοινωνίας για την κατασκευή του HOT SPOT το 2015 από τον περιφερόμενο με ελικόπτερο υπουργό Άμυνας και κυβερνητικό συνέταιρό τους κ. Καμμένο και οι αλησμόνητες σκηνές που ακολούθησαν και όλοι θυμόμαστε;

εάν δικαιολογούνται οι μόλις 1806 επιστροφές στην Τουρκία σε 3 ολόκληρα χρόνια που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση;

εάν δικαιολογείται η απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων να φθάσει σε ποσοστό μόλις 22%, όπως το άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

εάν εξυπηρετεί τα νησιά μας το γεγονός ότι άφησαν μόλις 220 θέσεις στην ενδοχώρα για μεταφορά από τα νησιά;

εάν θα απολογηθούν για το γεγονός ότι άφησαν τις 23 από τις 26 δομές φιλοξενίας χωρίς διοίκηση, αφύλακτες και αφρόντιστες;

Αρκετά.

Η χώρα έχει από τον Ιούλιο μία σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση και το έργο της είναι ορατό στους Έλληνες πολίτες σε μόλις 2 μήνες κυβερνητικής θητείας.

Και στο ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού η Νέα Δημοκρατία κινείται με σύνεση και σοβαρότητα και εκτιμώντας τη διεθνή διάσταση του προβλήματος και τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, τις οποίες ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά την αύξηση των ροών σε ποσοστό άνω του 50% το τελευταίο δίμηνο, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα αποτελεσματικά και με γνώμονα και τα συμφέροντα των νησιών και των νησιωτών μας.

Η αριστερή ιδεοληψία του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του και οι καταστροφικές πολιτικές τους ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by