Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Μάνο Κόνσολα για το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου

Share This Post

Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Μάνο Κόνσολα για το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου

Την άμεση κινητοποίηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα, να αναδείξει το πρόβλημα ακαταλληλότητας του κτιρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου.

Όπως είναι γνωστό το Α.Τ. Πάτμου συστεγάζεται με το Τελωνείο, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και Υπηρεσίες του Δήμου σε κτίριο του δημοσίου, το οποίο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο.

Προκειμένου να προχωρήσουν μελέτες και έργα επισκευής θα πρέπει να διερευνηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτιρίου από την ΕΤΑΔ και να καθοριστεί το ποσοστό που αντιστοιχεί σε κάθε υπηρεσία.

Ήδη το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως ενημέρωσε τον κ. Κόνσολα ο Υπουργός, κ. Θεοδωρικάκος, απέστειλε συγκεκριμένο αίτημα στην ΕΤΑΔ στις 12 Αυγούστου και μετά την παρέμβαση του Βουλευτή Δωδεκανήσου.

Πρόθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να συναφθεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ των υπηρεσιών που συστεγάζονται σε αυτό, για την επισκευή του συνόλου του ακινήτου, αφού είναι ενιαίο κτίριο και δεν μπορεί να αποκατασταθεί τμηματικά.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης

  Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης Στο πλαίσιο της συνεργασίας

©2020 radioproto.gr is made with by