Απάντηση της “Δύναμης Αλλαγής” για το καινούργιο πάρκινγκ.

’ Δοξάστε με.’’

Με ανάρτηση του στο Facebook, που δημοσιεύεται και σε τοπικό μέσο, ο κρυπτόμενος επί μια πενταετία κ.Νικηταράς, αναφέρεται στην προσπάθεια για την κατασκευή χώρου στάθμευσης στην Casa Romana και καμαρώνει για τη σκληρή δουλειά του (!!!) τεσσάρων μηνών.

Με τη διαφορά ότι όλη η δουλειά είχε γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Να του υπενθυμίσουμε ότι ήταν πρώτο βιολί στη δημοτική αρχή Καϊσερλη όταν σταμάτησαν τη διαδικασία εγκεκριμένης απαλλοτρίωσης του συγκε-κριμένου ακινήτου από τη δημοτική αρχή Κυρίτση.

Να του πούμε ότι από τον Σεπτέμβρη του 2014 ξεκινήσαμε πάλι από το μη-δέν, αφού η εγκληματική απόφαση του το 2011 έφερε, με την αλλαγή τότε των αρχαιολογικών ζωνών, την απαγόρευση οποιασδήποτε παρέμβασης στον ευρύτερο χώρο της Κάζα Ρομάνα.

Να του πούμε ότι επί 5 χρόνια οι Τεχνικές Υπηρεσίες εργάστηκαν σκληρά με συνεχή υπομνήματα, σχέδια και προτάσεις, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χα-τζηκαλύμνιος αφιέρωσε πολλές εργατοώρες τόσο με την πρόταση όσο και την Αρχαιολογική Υπηρεσία, για να εγκριθεί η μελέτη των Τεχνικών Υπηρε-

σιών του Δήμου Κω με τίτλο «Διαμόρφωση συνολικά της ΚΜ 2336 Γαιών Κω – Εξοχής σε δημοτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων» και η οποία υποβλή-θηκε στο ΚΑΣ.

Να του υπενθυμίσουμε και να γνωρίσει αφού προφανώς το αγνοεί, επειδή ήταν απών επί πέντε χρόνια, το περιεχόμενο της μελέτης, που αφορά έκτα-ση συνολικής επιφάνειας 18.780 τ.μ. από την οποία σε ένα μεγάλο τμήμα (επιφάνειας 5.890 τ.μ.) που γειτνιάζει με τον αρχαιολογικό χώρο της Casa Romana θα δημιουργηθεί ζώνη πρασίνου.

Να του πούμε ότι η πρόταση ήταν για 350 θέσεις στάθμευσης και αν κατέ-βηκε στις 300 μάλλον πήγε σε εκπτώσεις κατά την παρουσία του στο ΚΑΣ.

Να του υπενθυμίσουμε την επίσκεψη του δημάρχου Κω Γ.Κυρίτση στην Υ-πουργό κ. Μενδώνη τον Αύγουστο του 2019 και τη δέσμευση της ότι με τη συγκρότηση του νέου ΚΑΣ το θέμα θα εξεταζόταν πολύ σύντομα, αφού με-γάλος αριθμός υποθέσεων εκκρεμούσε στο ΚΑΣ.

Τι έκανε λοιπόν για να εκφράζει τόση αμετροέπεια;

Μέχρι σήμερα ο δεν έχει σχεδιάσει ένα δικό του έργο, το μόνο που κάνει είναι να επιχειρεί να καπηλευτεί έργα της προηγούμενης δημοτικής Κυρί-τση.

Ας ασχοληθεί με κάτι δικό του και μετά ας ζητά να δοξαστεί.

Υ.Γ. για το φρεσκάρισμα της μνήμης του επισυνάπτουμε και το Δελτίο τύ-που της 5ης Μαρτίου 2019.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr