Απάντηση Λ. Αυγενάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ

 

Απάντηση Λ. Αυγενάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ:

“Εκτός από τον κ. Παππά με τον οποίο πρέπει να ασχοληθεί ο κ. Τσίπρας, πρέπει να δει σοβαρά τι θα κάνει και με τον κ. Μπουρνούς.

Διότι ένας τόσο αδιάβαστος Τομεάρχης Αθλητισμού, εκθέτει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και το ίδιο το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στο εξής λοιπόν, ο κ. Μπουρνούς ας ξαναδιαβάσει, ας μελετήσει, ας μιλήσει με τον κ. Βασιλειάδη να του πει με ποιον τρόπο μαγείρευε τα δημόσια οικονομικά και τα έδινε τάχα “μπόλικα – μπόλικα” στις Ομοσπονδίες, ενώ τα στερούσε από τους αθλητές και μετά ας έρθει να μας κάνει κριτική.

Σε ότι αφορά τις δήθεν επιστολές μου και τα περί “ωμών παρεμβάσεων” ο κ. Μπουρνούς πρέπει πρώτον να εξασκηθεί στην κατανόηση κειμένου και δεύτερον να απευθυνθεί στους κ.κ. Παπαγγελοπουλο – Τσίπρα – Παππά για να του εξηγήσουν τι είναι ωμή παρέμβαση.”

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr