Απάντηση Δήμου Κω σε Δύναμη Αλλαγής: Γιώργος Κυρίτσης και Γιώργος Κοκαλάκης οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Share This Post

 

Απάντηση Δήμου Κω σε Δύναμη Αλλαγής: Γιώργος Κυρίτσης και Γιώργος Κοκαλάκης οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Στην εποχή που η κοινωνία μας ψάχνει το βηματισμό της στην πρώτη καλή τουριστική περίοδο μετά την πανδημία, μιλά για τρομοκρατία αυτός που με ανακοίνωσή του εκδίωξε από την παράταξη του τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου επειδή τόλμησε να μιλήσει για την αναγκαιότητα χωροθέτησης του νέου Νοσοκομείου στο Λινοπότη.

Σε μια περίοδο που πρέπει να πρυτανεύει η ηρεμία, ο διάλογος και η συνεννόηση, κάποιοι έχουν αποφασίσει την τυφλή σύγκρουση για να επιβιώσουν πολιτικά.

Όπως ο συνεργάτης του κ. Κυρίτση που εκτελεί χρέη Προέδρου στην Κοινότητα Κεφάλου, ο κ. Κοκαλάκης, ο οποίος αποδεικνύεται η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Ένταση, σύγκρουση και ύβρεις χαρακτηρίζουν τη στάση του, το ίδιο όπως προ μηνών όταν απείλησε στελέχη της δημοτικής αρχής και εκδίωξε εργαζόμενους του Δήμου για να μη τοποθετήσουν τα νέα φωτιστικά σώματα στην Κέφαλο.

Υπονομεύει συνεχώς τις προσπάθειες του Δήμου, επιδεικνύει μόνο στείρα αντιπολίτευση, όταν ουδέποτε έχει ασχοληθεί για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που πάντα υπάρχουν.

Την προηγούμενη πενταετία παρέμενε άφωνος στα προβλήματα της Κεφάλου αφού η παράταξη του κ. Κυρίτση δεν έκανε τίποτα για το χωριό. Ξόδεψε μόνο 80.000€ για μια γεώτρηση που δεν λειτούργησε ποτέ και για ένα δίκτυο που επίσης δεν λειτουργεί λόγω αστοχίας υλικού.

Σήμερα, εκμεταλλεύεται τις διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν προ ημερών για να μιλήσει για πρόβλημα υδροδότησης.

Παρότι γνωρίζει την αλήθεια ψεύδεται και δεν τη λέει στους συμπατριώτες μας.

Η επαρκής υδροδότηση του χωριού εφέτος, παρά τις μεγάλες καταναλώσεις, οφείλεται στις δύο νέες γεωτρήσεις που έκανε η ΔΕΥΑΚ, στη νέα δεξαμενή 330 m3 που τοποθέτησε και στα δίκτυα αρκετών χιλιομέτρων που κατασκεύασε.

Έργα που, μαζί με τη νέα γεώτρηση που ετοιμάζει στο χωριό της Κεφάλου και το νέο δίκτυο, θα ξεπεράσουν τις 300.000€.

Αναφέρουμε τα νούμερα για να θυμηθεί και ο ίδιος αυτό που όλοι οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν.

Ότι την προηγούμενη περίοδο δεν έκαναν τίποτα σοβαρό και ουσιαστικό για να λύσουν τα προβλήματα του χωριού.

Προβλήματα που με το πέρασμα του χρόνου μεγάλωσαν αλλά η δημοτική αρχή του Θεοδόση Νικηταρά με μελέτη και σχεδιασμό σταδιακά τα επιλύει.

Για αυτό και έχει ανοιχτές τις πόρτες σε όλους τους δημότες, για αυτό και συνομιλεί με όλους τους συμπατριώτες.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω Την 27-01-2023 συνελήφθησαν στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω: α) 36χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας

Ενημέρωση

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών Την Τρίτη το μεσημέρι, σε ειδική θεματική συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικής Περιφερειών θα

©2020 radioproto.gr is made with by