Απάντηση Δήμου Κω σε Δύναμη Αλλαγής: Άσχετος και επικίνδυνος ο κ. Κυρίτσης

Share This Post

Απάντηση Δήμου Κω σε Δύναμη Αλλαγής: Άσχετος και επικίνδυνος ο κ. Κυρίτσης

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την κινδυνολογία που εξαπολύει με κάθε ευκαιρία, σε βάρος του Δήμου, των υπηρεσιών και των εργαζομένων, ο κ. Κυρίτσης αποδεικνύεται για μια φορά ακόμη άσχετος σε σοβαρά θέματα διοίκησης του Δήμου και επικίνδυνος για τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Προκαλεί πλέον απορία η εμμονή του να γίνεται υπερασπιστής ενός ασφαλιστικού γραφείου της Βορείου Ελλάδος, που κατέθεσε προσφυγή κατά των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την ασφάλιση οχημάτων, επικαλούμενος μάλιστα τον υγιή ανταγωνισμό με τις επιχειρήσεις που διατηρούν ασφαλιστικό πράκτορα στην Κω, όπως κατά τα άλλα ψήφισαν και οι σύμβουλοι του στην ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι, αν κατέθετε ο Δήμος «απόψεις επί της ένστασης», όπως ο ίδιος προτείνει, σημαίνει ότι η υπόθεση θα πήγαινε στα Διοικητικά δικαστήρια, γεγονός που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε πολύμηνη καθυστέρηση και ανασφάλιστα οχήματα.

Προφανώς πολύ θα ήθελε να μείνουν ανασφάλιστα τα οχήματα του Δήμου, για αυτό και κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι δεν ασχολήθηκε με την ένσταση.

Βαφτίζει το κρέας ψάρι για να δικαιολογεί την κινδυνολογία του και υπερασπίζεται λάθος πράγματα, μόνο και μόνο για να κάνει αντιπολίτευση.

Ακόμα και σε αυτό όμως δεν τα καταφέρνει.

Οχήματα και μηχανήματα του Δήμου είναι νόμιμα ασφαλισμένα και εργάζονται καθημερινά στηρίζοντας την οικονομία του νησιού μας και την εργασία των συμπατριωτών μας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by