ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην ποδηλασία για το 2023 σηματοδότησε την έναρξη της καλλιέργειας του αθλήματος της ποδηλασίας στα σχολεία του νησιού μας, από την πιστοποιημένη προπονήτρια ποδηλασίας και προπονήτρια της Ακαδημίας Κω, κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή.

Μέσα από όμορφες βιωματικές δραστηριότητες, μικροί μαθητές στο Ζηπάρι απόλαυσαν τη χαρά του ποδηλάτου, έλαβαν πολύτιμες πληροφορίες για τη σωστή χρήση του ποδηλάτου και του προστατευτικού εξοπλισμού, ενώ παράλληλα ασκήθηκαν και σε αυτοσχέδιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μαθαίνοντας τα σήματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Η πολυετής εμπειρία στα αθλήματα της ποδηλασίας και του τριάθλου, μαζί με τις παγκόσμιες διακρίσεις καθώς και οι προπονητικές γνώσεις της προπονήτριάς μας, αποτελούν το εχέγγυο για την ορθή ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας, γεγονός που οδήγησε το Υπουργείο Παιδείας στην έγκριση εισόδου της κυρίας Τουμπαζή στις σχολικές Μονάδες για το σχολικό έτος 2023 – 2024, ως η μόνη κατάλληλη από το νησί μας για τον σκοπό αυτόν.

Ως Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία της και σε αυτόν τον αγώνα της, ελπίζοντας παράλληλα να ολοκληρώσει τις επισκέψεις της στα σχολεία το ταχύτερο δυνατόν, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της ποδηλασίας και να μπορέσουν να ενταχθούν στην οικογένεια αυτού του αθλήματος.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ   Μια σπουδαία προπονήτρια αναλαμβάνει τα ηνία του Ασκληπιού Η πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ποδηλασία (περισσότερες απο 25

©2020 radioproto.gr