ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ

Με ιδιαίτερα θετική παρουσία έκλεισε η συμμετοχή του αθλητή της Ακαδημίας Κω Δημητριάδη Δία, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα δρόμου αντοχής, το οποίο έλαβε χώρα το Σάββατο 26 Αυγούστου στη Λάρισα.

Ο Δίας, στην πρώτη του παρουσία στην Εθνική Ομάδα, κατάφερε μέσα από έναν αγώνα πολύ υψηλού ανταγωνισμού να τερματίσει πρώτος από όλους τους Κώους αθλητές και συνολικά να καταταχθεί στην 33η θέση ανάμεσα σε 52 αθλητές, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς φέτος είναι η πρώτη του χρονιά στην κατηγορία των «Παίδων».

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω συγχαίρει θερμά τον παραπάνω αθλητή και του εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετάσχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της Ακαδημίας, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στους οποίους επίσης ευχόμαστε να έχουν κάθε επιτυχία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr