Ανταπάντηση Β. Χατζηγιακουμή: Από ότι φαίνεται, οι Κώοι έχουμε μειονεκτικά γονίδια

Share This Post

Ανταπάντηση Β. Χατζηγιακουμή: Από ότι φαίνεται, οι Κώοι έχουμε μειονεκτικά γονίδια

Διευκρινίζω από την αρχή ότι δεν έχω πρόθεση να ανοίξω διάλογο με κανέναν υπηρεσιακό ή πολιτικό παράγοντα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, εξ άλλου τα «έργα» τους μιλάνε από μόνα τους!! Απλά αισθάνομαι την υποχρέωση να διατυπώσω κάποιες σκέψεις που προκύπτουν από την «απάντηση».

Τον κ. εκπρόσωπο ΔΕΝ τον γνωρίζω προσωπικά. Υποθέτω ότι θα πρέπει να είναι βιολόγος με εξειδίκευση στα γονίδια (μεταπτυχιακό; – διδακτορικό;). Το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα από την εμβριθή «γονιδιακή» (!!) ανάλυση του Κωακού λαού, συμπεραίνοντας μάλιστα ότι οι Κώοι έχουμε σήμερα μειονεκτικά γονίδια….. Βέβαια στην πολιτική επικαιρότητα της εποχής διαπιστώσαμε ότι παρακολουθούνται τηλέφωνα, αλλά το ότι ταξινομούνται, και άρα τους είναι γνωστά, και τα γονίδιά μας, εγώ τουλάχιστον δεν το γνώριζα….

Για την ουσία όμως δεν λένε κουβέντα!! Και η ουσία είναι η ακόλουθη:

Τρίτη 3/1/2023 έστειλα την διαμαρτυρία μου. Τετάρτη 4/1/2023 πρωί, δηλαδή την επόμενη μέρα και πρώτη εργάσιμη του έτους, πέρασα ξανά από τον δρόμο με τα «νεροφαγώματα». Συνάντησα τέσσερις εργαζόμενους, οι οποίοι με ενημέρωσαν ότι είχαν εντολή από την περιφέρεια να κλείσουν τον δρόμο και, ώ του θαύματος, να επισκευάσουν τις ζημιές.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει απλούστατα ότι οι υπεύθυνοι γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν! Γιατί όμως επί τρία χρόνια δεν έκαναν αυτήν την απλούστατη ενέργεια; Η απάντηση είναι εξ’ ίσου απλή. Γιατί αδιαφορούσαν!! Ή για να το πω, όπως το λέμε εμείς με τα «μειονεκτικά» γονίδια, γιατί μας είχανε γραμμένους! Δεν μένει λοιπόν και στους συμπατριώτες μας, παρά να κάνουν κάτι ανάλογο. Δηλαδή να τους γράψουν και αυτοί, έστω μια επιστολή διαμαρτυρίας, γιατί αποδείχθηκε ότι μόνον έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα κάνουν κάτι για τον τόπο μας.

Αφού λοιπόν δεν έχουν να πουν κάτι επί της ουσίας, τότε ΚΡΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, που έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας, των οποίων πιστεύουμε ότι είμαστε απόγονοι, χωρίς μειονεκτικά γονίδια…..

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, δημότης Πυλίου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by