Ανταγόρας: «Ευχαριστούμε τον Όμιλο Zeus International»

Share This Post

Ανταγόρας: «Ευχαριστούμε τον Όμιλο Zeus International»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Όμιλο Ζeus International και τον γενικό διευθυντή του Kosea Boutique, Γιάννη Κονταξάκη για την διαμονή που παρείχαν στον Željko Šćepanović κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κω.
Αναλυτικά: 
Εκ μέρους του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Zeus International και τον Γενικό Διευθυντή του Kosea Boutique Hotel,κ. Κονταξάκη Ιωάννη, για την συμβολή τους στην διεξαγωγή και την επιτυχία του Camp του Τμήματος Πετοσφαίρισης του συλλόγου, καλύπτοντας τα έξοδα διαμονής και διατροφής του Διεθνή Σέρβου Προπονητή Πετοσφαίρισης, Željko Šćepanović. 
Τα αποτελέσματα των ενεργειών σας,εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου,αποτυπώθηκαν μόνο θετικά στη συνείδηση των αθλητών,όσο και του ευρύτερου κοινού που ασχολείται με τον αθλητισμό.
Τέλος,θέλουμε να ευχηθούμε στον Όμιλο Zeus International, να συνεχίσει να πρωτοπορεί,να καινοτομεί και να διευρύνει του ορίζοντες του,ως ένας σημαντικός υποστηρικτής και αρωγός του Ελληνικού Αθλητισμού.
Με εκτίμηση,
Για τον Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω
Ο Πρόεδρος
Πλούμπης Μάριος

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by