Ανοικτή Επιστολή του κ. Γεωργίου Καραναστάση προς τον Δήμαρχο Κω: Εφαρμόστε τη νομιμότητα

Ανοικτή Επιστολή του κ. Γεωργίου Καραναστάση προς τον Δήμαρχο Κω: Εφαρμόστε τη νομιμότητα

Κύριε Δήμαρχε

Έχω καταθέσει κατά την διάρκεια της Θητείας σας 30 Επιστολές-Αιτήματα στις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου σας μεταξύ αυτών 10 απευθυνόμενες στον Δήμαρχο. 

ΑΙΤΗΜΑ μου ‘Ένα και μοναδικό. Την Ανάκληση της ΜΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ σύμφωνα και με την Έκθεση Έλεγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας η οποία γνωστοποιήθηκε στον Δήμο τον Φεβρουάριο του 2021, Κοινόχρηστου Χώρου της Πλατείας Καρδάμαινας στο κατάστημα μου INDIGO μπαρ και της κυρίας Αναστασίας Ψύρη BLISS μπαρ. 

Με την Ανοιχτή μου επιστολή Αιτούμαι και πάλι την ΑΝΑΚΛΗΣΗ της ΜΗ ΝΟΜΙΜΗΣ Παραχώρησης όπως  υπαγορεύει ο Νόμος για Αποφάσεις χωρίς Νομική Υπόσταση, την άμεση Νομιμοποίηση της προκείμενου να λειτουργήσω ΝΟΜΙΜΑ το κατάστημα μου το οποίο είναι εκτός λειτουργίας από το έτος 2020 ως σήμερα.

Κύριε Δήμαρχε

Η Έκθεση Έλεγχου καταθέτει Προτάσεις Υλοποίησης  προκείμενου να Νομιμοποιηθεί η Μη ΝΟΜΙΜΗ Παραχώρηση, με εντολή υλοποίησης εντός Διμήνου. 

Έχουν περάσει δυο έτη και επτά μήνες χωρίς καμία ενέργεια Νομιμοποίησης της ΜΗ ΝΟΜΙΜΗΣ Παραχώρησης  από την Δημοτική σας Αρχή.

Στο ενδιάμεσο διάστημα έχω τηλεφωνική επικοινωνία με την Επιθεωρήτρια-Ελεγκτή του υποτομέα Εποπτείας Υλοποίησης Προτάσεων της Ε.Α.Δ. ζητώντας πληροφορίες την εξέλιξη του Θέματος μου, καταθέτοντας μου ότι επικοινωνεί  με τον Δημο Κω ζητώντας πληροφορίες για την εξέλιξη του, αναφέροντας μου ότι έχει συνομιλήσει σχετικά με τον κύριο Δήμαρχο και τον κύριο Αβριθη, λαμβάνοντας κάθε φορά την διαβεβαίωση τους ότι σύντομα θα ταχτοποιείτο το Θέμα μου.

Δυστυχώς καμία ανταπόκριση όλα αυτά τα χρόνια ούτε και στα σχετικά Αιτήματα μου για την Νομιμοποίηση της ΜΗ ΝΟΜΙΜΗΣ Παραχώρησης, προκειμένου να λειτουργήσω το κατάστημα μου τα όποια έχω καταθέσει στους πρόεδρους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κύριο Καλούδη Ιωάννη και κυρία Διονυσία Τελλή. 

Ούτε και από την κυρία Σέβη Βλάχου πρόεδρο της Ε.Π.Ζ του Δήμου με τέσσερα Αιτήματα μου ως σήμερα.

Κύριε Δήμαρχε

Με την Ανοικτή αυτή επιστολή μου καλείστε εν ονόματι των «Απαράβατων Αρχών της Διαφάνειας, του Σεβασμού, της Συνεργασίας της Δημοτικής σας Αρχής» προς τον Δημότη, καθώς και τον Όρκο που έχετε δώσει κατά την ανάληψη των Δημαρχιακών Καθηκόντων σας «Να Εκτελώ Τίμια και Ευσυνείδητα τα Καθήκοντα μου»   να Επαναφέρετε άμεσα την Νομιμότητα του Κοινόχρηστου Χώρου σύμφωνα με την Παραχώρηση της Ε.Π.Ζ του έτους 2012 προσαρμοσμένη στην ανακατασκευασμένη Κεντρική Πλατεία Καρδάμαινας προκειμένου να λειτουργήσω ΝΟΜΙΜΑ το κατάστημα μου έπειτα από τέσσερα χρόνια εκτός λειτουργία με Υπαιτιότητα της Δημοτικής σας Αρχής.

Αναμένοντας την απάντησή σας, 

Καραναστάσης Γεώργιος του Κων/νου 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr