Ανοικτή επιστολή της Ιωάννας Ρούφα στον Δήμαρχο Κω για τα μεταπτυχιακά τμήματα

Share This Post

 

Ανοικτή επιστολή της Ιωάννας Ρούφα στον Δήμαρχο Κω για τα μεταπτυχιακά τμήματα 

Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο Κω κύριο Νικηταρά Θεοδόση.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή μας και μετά τα όσα ακούσαμε:

α) από την πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου κυρία Χρυσή Βιτσιλάκη περί άγνοιας – και όχι μόνο – του Πανεπιστημίου Αιγαίου για όσα ψηφίστηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή και από την Επιτροπή Διαβούλευσης.  

β)από τον κύριο Νικηταρά σε πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε (ανακόλουθα, ασαφή και αναδιπλωμένα) παρακαλούμε:

1ον Να μας κοινοποιήσετε την πρόταση του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που επικαλείται, στα έχοντας υπόψη, η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής (πρακτικό 1 της από 11/01/2021 συνεδρίασης) καθώς και τη σχετική απόφαση των αρμοδίων πανεπιστημιακών οργάνων που την ενέκριναν.

2ον Να μας κοινοποιήσετε την κοινή πρόταση του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για συνδιοργάνωση Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κω με θέμα “ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ” την οποία επικαλείστε στην ημερήσια διάταξη της υπ. Αρ. Πρωτοκόλλου 876/14.01.2021 πρόσκλησης  της Επιτροπής Διαβούλευσης  καθώς και τις αποφάσεις των πανεπιστημιακών οργάνων που την ενέκριναν.

3ον Να μας κοινοποιήσετε την απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Κω με θέμα: Έκφραση γνώμη επί της κοινής πρότασης του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για συνδιοργάνωση Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κω με θέμα “ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ”. (27/01/2021)

Εν αναμονή των ενεργειών σας

για την παράταξη “Όραμα και Δράση”

Ρούφα Ιωάννα 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by