Ανησυχία από κατοίκους και αθλ. παράγοντες της Καρδάμαινας για την ολοκλήρωση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ (θόλου)

Ανησυχία από κατοίκους και αθλ. παράγοντες της Καρδάμαινας για την ολοκλήρωση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ (θόλου)

Προς ναυάγιο η τοποθέτηση θόλου στο Πυλί λόγω καλωδίων της ΔΕΗ – Παίρνουν σειρά το γήπεδο της Κεφάλου και το 4ο Δημοτικό στην Κω

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Ηχαρά στα μάτια των κατοίκων της Καρδάμαινας αλλά και γενικά, όσων αγαπούν τον αθλητισμό, μετά την τοποθέτηση του θόλου στο γήπεδο μπάσκετ (στο παλιό Δημοτικό Σχολείο), που αποτελούσε “όνειρο” για την περιοχή, έχει αρχίσει να εκλείπει και την θέση της σιγά σιγά καταλαμβάνουν η ανησυχία και η απογοήτευση.

Και αυτό διότι, αν και οι εργασίες για την τοποθέτηση του θόλου, έγιναν σε χρόνο ρεκόρ, για τα δεδομένα των εργολαβιών στο Νησί μας (διήρκησαν 45 μέρες και ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο), έκτοτε παρατηρείται “μυϊκή αδράνεια” από τον Δήμο, με αποτέλεσμα η εικόνα να θυμίζει εγκατάλειψη, όπως μας μετέφεραν κάτοικοι και αθλητικοί παράγοντες του Χωριού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελούν τα κλαδιά του ευκάλυπτου, που κλαδεύτηκε για να μην τρυπηθεί ο θόλος, τα οποία παραμένουν εδώ και μέρες στο έδαφος, ενώ και η κατάσταση στις τουαλέτες, που υποτίθεται ότι θα μετατραπούν σε αποδυτήρια, είναι ακόμα αποκαρδιωτική. Τόσο στο εσωτερικό του Θόλου, όσο και πλησίον του, ο χώρος δεν θυμίζει σε τίποτα χώρο άθλησης, ιδίως για παιδιά, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετές φθορές, “γυμνά” καλούπια και επικίνδυνά αντικείμενα. Μάλιστα όπως επίσης μας ανέφεραν, το σημείο επισκέπτονται συχνά, “διάφοροι” οι οποίοι αφήνουν το αποτύπωμα τους στον χώρο (βανδαλισμοί) και αν δεν τοποθετηθεί άμεσα περίφραξη, τότε υπάρχει φόβος, ακόμα και για την ασφάλεια του θόλου.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς, θέλοντας να καθησυχάσει τους κατοίκους της Καρδάμαινας, μας δήλωσε πως το Φθινόπωρο, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και το γήπεδο, το οποίο θα αποτελεί στολίδι για όλο το νησί, θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου κ. Διονυσία Γιαννούλη, η οποία τονίζει, ότι η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει το έργο, αλλά τρέχει, για να υλοποιηθεί, όσο πιο γρήγορα γίνεται και γι’ αυτό πρόσφατα πέρασε από την Δημοτική Επιτροπή, η έγκριση για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού ύψους περίπου 130.000 ευρώ (μαζί με ΦΠΑ).

Πιο συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που εγκρίθηκε από την Δημοτική Επιτροπή, είναι ο παρακάτω:

– Πολυουρεθανικό αθλητικό δάπεδο (44.000€)

– Μπασκέτες (22.000€)

– Ηλεκτρονικός πίνακας (6.500€)

– Τραπέζι γραμματείας και πάγκοι αναπληρωματικών (4.000)

– Σετ πετοσφαίρισης (1.800€)

– Κερκίδα (22.000€)

– Δύο κλιματιστικά ντουλαπες (8.400€)

Να σημειωθεί, πως τόσο ο κ. Νικηταράς όσο και η κ. Γιαννούλη, μας ενημέρωσαν ότι θα τοποθετηθούν άλλοι δύο θόλοι σε Κέφαλο και Κω (4ο Δημοτικό Σχολείο), ενώ δεν φαίνεται να προχωράει το αντίστοιχο έργο στο Πυλί, καθώς υπάρχει πρόβλημα με την ΔΕΗ και έτσι για την περιοχή εκείνη, θα προωθηθεί το μεγάλο έργο, του αθλητικού πολύκεντρου στο Λινοπότη, χωρητικότητας 1.000 ατόμων.

Όπως επίσης μας τόνισαν, το επόμενο διάστημα, θα τεθεί προς διαβούλευση ο νέος κανονισμός λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νησιού, με τη συμμετοχή στην όλη διαδικασία και των Συλλόγων, που ίσως υποχρεωθούν να καταβάλλουν και σχετικό αντίτιμο.

Θ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ: ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Νικηταράς, μας ανέφερε ότι μέχρι το Φθινόπωρο θα έχουν ολοκληρωθεί οι συνολικές εργασίες στο “θόλο” της Καρδάμαινας.

«Υπήρχε – είπε- μία καθυστέρηση στο έργο του θόλου στην Καρδάμαινα, κυρίως λόγω μιας διαφωνίας, για το δάπεδο που θα τοποθετηθεί. Η κατασκευή του θόλου έγινε εγκαίρως, στα τέλη Μαρτίου και μάλιστα πιο γρήγορα από τον προκαθορισμένο χρόνο, με τον εργολάβο να έρχεται και να φέρνει τα υλικά από την Ιταλία και να είναι σε όλα άψογος. Παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο, καθώς έχουμε δει σε τι κατάσταση βρίσκονται αρκετά έργα στο νησί, λόγω ασυνέπειας των εργολάβων. Υπήρχε λοιπόν η σκέψη να μπει παρκέ, όπως και στο κλειστό, όμως λόγω της ιδιαιτερότητας του θόλου, προτιμήσαμε να πάμε σε άλλη λύση, καλύτερη και πιο ανθεκτική, αυτή του πολυουρεθανικού δαπέδου, το οποίο τοποθετείται σε εσωτερικούς χώρους (κλειστά γυμναστήρια – γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, τένις), πάνω σε επιφάνεια σκυροδέματος και είναι πολύ ανθεκτικό στην τριβή, έχει ιδιαίτερα μακρά διάρκεια ζωής και προστατεύουν την υγεία του αθλητή, απορροφώντας τους κραδασμούς.

Επίσης, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση και προσφέρει ποιότητα και ασφάλεια στις αθλητικές δραστηριότητες.

Δεν έχουμε εγκαταλείψει το έργο, το υποσχεθήκαμε και θα το υλοποιήσουμε. Θα είναι ένα πραγματικό στολίδι. Μάλιστα, την Δευτέρα 27/5 πέρασε από την Δημοτική Επιτροπή Κω, η έγκριση για την αγορά του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού για το θόλο. Εκτιμώ ότι το Φθινόπωρο και κατά την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου, θα έχει παραδοθεί στην τοπική κοινωνία, όπως το είχαμε υποσχεθεί, με τα αποδυτήρια και όλα τα απαραίτητα στον περιβάλλοντα χώρο (τουαλέτες, κυλικείο)».

ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΘΟΛΟΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ – ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Σε ερώτησή μας, για την δέσμευση της Δημ. Αρχής, να τοποθετηθούν αντίστοιχοι θόλοι σε Πυλί και Κέφαλο, ο κ. Νικηταράς, μας ανέφερε ότι στην Κέφαλο θα προχωρήσει κανονικά, ωστόσο πιθανότατα δεν θα προχωρήσει το αντίστοιχο στο Πυλί, καθώς υπάρχουν πρόβλημα με τα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ και έτσι για την περιοχή εκείνη, θα τρέξει το έργο κατασκευής ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου (φιλοξενίας 1.000 θέσεων) στο Λινοπότη. Επίσης, μας ενημέρωσε ότι θα τοποθετηθεί θόλος και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες στην Πόλη.

«Τα προηγούμενα χρόνια – είπε- έγιναν πολλά όσον αφορά τις εγκαταστάσεις για το ποδόσφαιρο, τώρα ήρθε η σειρά του μπάσκετ και των άλλων αθλημάτων και μέσα στην επόμενη πενταετία, όλοι θα χαιρόμαστε για αυτά που θα έχουμε πετύχει».

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ο Δήμαρχος, μας ενημέρωσε επίσης, ότι θα προχωρήσουν στην αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, με την συμμετοχή των Σωματείων. «Δεν μπορεί – είπε- να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Είδαμε ότι Σύλλογοι, δεν σέβονται όσο πρέπει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και μετά απαιτούν από τον Δήμο να τρέχει και να μαζεύει τα σκουπίδια τους, τα οποία ανεβάζουν μετά και στα social media. Από τα άτομα που προσλάβαμε τώρα με το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ, θυσιάσαμε εργαζόμενους από την Καθαριότητα, για να πηγαίνουν να καθαρίζουν τα γήπεδα. Θα πρέπει και οι σύλλογοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το πως θα γίνει αυτό, θα το συζητήσουμε. Είτε οι Σύλλογοι, θα έχουν αυτοί άτομα για την φροντίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων, είτε θα πληρώνουν κάποιο αντίτιμο στο Δήμο, όπως γίνεται και σε άλλους Δήμους, αφού αρκετοί εισπράττουν και χρήματα από τους αθλητές τους».

Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ: ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου κ. Διονυσία Γιαννούλη, μας τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει εγκαταλείψει το έργο και πως πριν από λίγες ημέρες πέρασε από την Δημοτική Επιτροπή, το θέμα αγοράς του απαραίτητου εξοπλισμού (περίπου 130.000 ευρώ).

«Δεν έχουμε αφήσει στη μοίρα του το έργο. Το υποσχεθήκαμε στους κατοίκους της Καρδάμαινας, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν. Τοποθετήθηκε ο θόλος που ήταν το βασικό και τώρα τρέχουμε να ολοκληρωθούν τα υπόλοιπα. Τα κλαδιά που υπάρχουν στο χώρο από το κόψιμο του ευκαλύπτου θα μαζευτούν. Απλά επειδή περιμένουμε να έρθει ο εξοπλισμός και καθώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στο Νησί εν όψει της σεζόν, αφήσαμε οι υπόλοιπες συμπληρωματικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο, να γίνουν ταυτόχρονα με την τοποθέτηση του εξοπλισμού. Εκτιμώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή τον Σεπτέμβριο, ώστε να παραδώσουμε το έργο και να μπουν μέσα οι αθλητές και να το χαρούν. Να σημειώσουμε ότι οι χώροι αυτοί, δεν θα χρησιμοποιούνται μόνο για μπάσκετ, αλλά και για άλλα αθλήματα, καθώς και για πολιτιστικές δράσεις.

Στόχος μας είναι να δρομολογηθούν τώρα οι επόμενοι θόλοι, σε Κέφαλο και Κω. Στην Κω, θα τοποθετηθεί στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στην Πόλη, αφού είναι πολλά τα Σωματεία που κάνουν χρήση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ. Υπάρχει όμως θέμα με το γήπεδο στο Πυλί, καθώς θα πρέπει να μετατοπιστούν τα καλώδια της ΔΕΗ που περνάνε πάνω από το γήπεδο και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα… Προσπαθούμε ωστόσο να δούμε εάν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση.

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η κ. Γιαννούλη, μας ενημέρωσε ότι είναι σε σκέψεις, να προτείνει άμεσα την οικονομική συνεισφορά των Συλλόγων, για την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Είδαμε και τελευταία να κυκλοφορούν στο ίντερνετ πολλά παράπονα για την καθαριότητα στο κλειστό γήπεδο, αλλά και σε άλλες αθλ. εγκαταστάσεις. Ο Δήμος, δεν μπορεί να τρέχει πίσω από κάθε σύλλογο και να μαζεύει τα σκουπίδια του. Θα πρέπει και οι ίδιοι να αλλάξουν νοοτροπία και τακτική. Στις σκέψεις μου, είναι να προτείνω την οικονομική συνεισφορά των Συλλόγων που χρησιμοποιούν τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γίνεται άλλωστε και στους υπόλοιπους Δήμους. Εφόσον τα Σωματεία εισπράττουν χρήματα από αθλούμενους, μπορούν να δίνουν και ένα μικρό ποσό, ώστε να διατηρούνται καθαροί και σε καλή κατάσταση οι αθλητικοί χώροι».

Σ. ΔΙΑΚΟΣΤΕΦΑΝΗΣ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ

Ο κ. Στέργος Διακοστεφανής, πρόεδρος της αθλητικής ομάδας μπάσκετ της Καρδάμαινας «Ηρακλής 2000», μας εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία του έργου.

«Υπάρχει – είπε- καθυστέρηση. Από τον Μάρτιο που ολοκληρώθηκε ο θόλος δεν έχει γίνει τίποτα. Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του είχε πει ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο στο σύνολό του το έργο, όμως αυτό είναι αδύνατο. Έτσι όπως πάμε, εκτιμώ ότι θα υλοποιηθεί σε 6 μήνες και δεν θα προλάβουμε ούτε τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έφτιαξαν τον θόλο και τον άφησαν ανοικτό και έμπαινε ο καθένας μέσα και μπορούσε να κάνει ότι θέλει, μέχρι και φωτοβολίδες πετούσαν κάποιοι νεαροί. Ευτυχώς, ήρθαν και έβαλαν πόρτες και τον έκλεισαν, πριν συμβεί κάτι χειρότερο. Έχει μείνει όμως μέσα, ένα άδειο κουφάρι. Μπορούσαν να είχαν προχωρήσει τουλάχιστον οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο, για το κυλικείο και τα αποδυτήρια – τουαλέτες. Δεν έγιναν ούτε αυτά. Τα παιδιά περιμένουν πως και πώς να μπουν μέσα. Βλέπουν ότι έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή, αλλά μέσα είναι ένα άδειο κουφάρι και υπάρχει ανησυχία, για νέα καθυστέρηση, αν και είμαστε τόσο κοντά. Το βλέπεις τώρα μπροστά σου, δεν είναι όνειρο όπως ήταν πριν. Φάγαμε τον γάιδαρο και μας έχει μείνει η ουρά, ας μην το καθυστερούμε άλλο. Έγινε το πρώτο και μεγάλο βήμα με την τοποθέτηση του θόλου, τώρα έμειναν τα υπόλοιπα. Ας τρέξουμε για να υλοποιηθεί άμεσα και να το απολαύσουμε και να το χαρούμε όλοι μας».

Ν. ΙΕΡΟΜΝΗΜΩΝ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ – ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και χρόνια παράγοντας του αθλητισμού στην Καρδάμαινα κ. Νίκος Ιερομνήμων, εκφράζει την απογοήτευσή του, για την παύση των εργασιών.

«Είμαστε απογοητευμένοι – υπογράμμισε-. Ο Δήμος δυστυχώς κινείται με ρυθμούς χελώνας. Περιμένουμε εδώ και μήνες να προχωρήσει η αγορά του αθλητικού εξοπλισμού και είδαμε ότι επιτέλους πριν από λίγες ημέρες, πέρασε από την Δημοτική Επιτροπή. Όμως ξέρουμε και βλέπουμε ότι όλα κινούνται αργά, οπότε μέχρι να το δούμε ολοκληρωμένο, θα είμαστε σε ανησυχία, αλλά και σε εγρήγορση. Δεν θα τους αφήσουμε ανενόχλητους ούτε μέρα. Έπρεπε να έχουν γίνει οι εξωτερικές εργασίες. Η εικόνα αυτή τη στιγμή στο γήπεδο είναι απογοητευτική, θυμίζει εγκατάλειψη. Έκοψαν τον ευκάλυπτο για να μην τρυπήσει τον θόλο και άφησαν τόσο καιρό τα κλαδιά εκεί. Από τον Μάρτιο που ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του θόλου, δεν έγινε σχεδόν τίποτα. Γιατί δεν προχώρησε η ανακαίνιση των τουαλετών και η μετατροπή τους σε αποδυτήρια; Γιατί δεν έγινε η περίφραξη ώστε να προστατευτεί ο θόλος; Έμπαιναν μέσα παιδιά και μπορεί να έκαναν ζημιές. Ευτυχώς, ήρθαν μετά από μέρες και έβαλαν πόρτες στο θόλο και τον έκλεισαν, καθώς υπήρξαν βανδαλισμοί και στο χώρο του παλιού σχολείου δίπλα και ανησυχούμε μην γίνουν ζημιές και στον θόλο.

Ο Δήμαρχος μας είχε πει ότι θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι, τώρα το βλέπουμε για τον Σεπτέμβριο, αλλά και πάλι υπάρχουν αμφιβολίες. Δεν μηδενίζουμε τίποτα. Έγινε το μεγάλο βήμα από την Δημ. Αρχή με την τοποθέτηση του θόλου, αλλά μετά πάλι παύση. Είναι λογικό λοιπόν να ανησυχούμε και να υπάρχει απογοήτευση.

Είναι αμαρτία να έχει τοποθετηθεί τόσο καιρό ο θόλος και να μην ανοίγει για να αξιοποιηθεί».

Γ. ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ: ΦΟΥΣΚΑ… ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 5 ΚΛΕΙΣΤΑ; – ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ BUZZER BEATER

Ο κ. Γιώργος Χ. Πασσανικολάκης, μέλος της 5μελούς επιτροπής για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω, αναφέρθηκε στις υποσχέσεις του Δημάρχου και στο τι έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.

«Στο Δημ. Σ/λιο, στις 29/1/2024, ο Δήμαρχος είχε δηλώσει ότι: σε ενάμισι, δυο μήνες από τώρα (σ.σ. δηλ. Μάρτιο), θα είμαστε μέσα στο θόλο… για να το απολαμβάνουμε μαζί με τα παιδιά της Καρδάμαινας και όλου του τριγώνου. 

Πέρασαν 5 μήνες, κι ενώ τοποθετήθηκε ο θόλος (με καθυστέρηση), στις 27/5/2024 εγκρίθηκε από τη Δημ. Επιτροπή η προμήθεια του εξοπλισμού.

Με λίγα λόγια, μας υπόσχονταν ότι, οι αθλητές της Καρδάμαινας θα είναι ήδη μέσα στο νέο προπονητήριο. Ωστόσο, τελικά θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλο. 

Μας υπόσχονταν ότι, στόχος τους, μέσα στο 2024, είναι η δημιουργία 2ου Κλειστού στην πόλη για να αποσυμφορηθεί το σημερινό (σ.σ. το έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού και λειτουργεί (;) χάρη στο φιλότιμο κάποιων εργαζομένων). Πέρασε μισός χρόνος, αλλά δεν βλέπουμε κινητικότητα.

Μας υπόσχονταν ότι, θα διεκδικήσουν λεφτά από την Κυβέρνηση – λόγω χοτ σποτ – για τους θόλους των ανοικτών Πυλίου και Κεφάλου και θα προχωρούσαν οι διαδικασίες. Δεν διαπιστώνεται πρόοδος.

Μας υπόσχονταν ότι, μετά την 5ετή αδράνεια, θα προχωρούσαν με γοργούς ρυθμούς το θέμα του νέου Κλειστού στο Λινοπότι, με τη μέθοδο της μελετοκατασκευής. Όμως, τα στάδια μέχρι τη δημοπράτηση του έργου (προμελέτη, ωρίμανση φακέλου, οριοθέτηση ρέματος, μελέτες) είναι αρκετά και θα τραβήξουν σε χρόνο.

Μας υποσχέθηκαν 5 κλειστά προπονητήρια (Πόλη, Ζηπάρι, Πυλί, Καρδάμαινα, Κέφαλο), αναγνωρίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο μπάσκετ. Το μόνο που έχει φτιαχτεί, κι αυτό μισό, είναι της Καρδάμαινας, γεγονός που προκαλεί απογοήτευση. 

Με την οργάνωση και τη μεθοδικότητα που (δεν) βλέπουμε και την προτεραιοποίηση που δεν διαπιστώνουμε, δικαιολογημένα αναρωτιόμαστε εάν οι υποσχέσεις του κ. Νικηταρά για τους θόλους αποδειχθούν φούσκες.

Νιώθουμε απογοήτευση για τους αργούς ρυθμούς υλοποίησης του θόλου της Καρδάμαινας, αλλά και ανησυχία γιατί δεν δρομολογείται το κλείσιμο του Πυλίου, της Κεφάλου, του Ζηπαρίου και της πόλης. 

Ως 5μελής Επιτροπή, που εκκινήσαμε το θέμα κλεισίματος των ανοικτών γηπέδων πριν δυόμισι χρόνια, είμαστε δίπλα στη Δημ. Αρχή για να δημιουργήσει σύγχρονους χώρους αθλητισμού και να βελτιώσει τους υπάρχοντες. 

Δηλώνουμε αρωγοί στην προτεραιοποίηση των δράσεων για κλειστά προπονητήρια, που θα έχουν πολλαπλά οφέλη για τα τμήματα υποδομών όλων των αθλημάτων. 

Όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος, ο χρόνος θα δείξει τι ο καθένας μπορεί να κάνει. 

Ας ευχηθούμε ο Δήμαρχος – τελικά – να βάλει buzzer beater, όπως ο Γκριγκόνις, και να μας εκπλήξει ευχάριστα».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr