‘’Ανεπαρκείς, άσχετοι και επικίνδυνοι, διαχειρίζονται τις τύχες του νησιού και οι πολίτες αρχίζουν ήδη να πληρώνουν το κόστος.”

‘’Ανεπαρκείς, άσχετοι και επικίνδυνοι, διαχειρίζονται τις τύχες του νησιού και οι πολίτες αρχίζουν ήδη να πληρώνουν το κόστος.”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 , εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ χρειάστηκε 290 λέξεις σε μια ανακοίνωση-μνημείο υποκρισίας , για να επιβεβαιώσει το κλείσιμο του δημοτικού παιδικού σταθμού της Ιερού Λόχου.

Άνθρωποι, απόλυτα ανεπαρκείς, άσχετοι και επικίνδυνοι, διαχειρίζονται τις τύχες του νησιού και οι πολίτες αρχίζουν ήδη να πληρώνουν το κόστος.

Το επιχείρημα της δημοτικής αρχής του κ.Νικηταρά, που παριστάνει το Δήμαρχο, ότι ‘’ μετά τις αλλαγές του υπουργείου για τη δίχρονη

εκπαίδευση πολλά νήπια θα φοιτούν στο δημόσιο νηπιαγωγείο και άρα μειώνεται δραστικά ο αριθμός των παιδιών που φιλοξενούνταν στους παιδικούς σταθμούς ΄’’ συνιστά πρόκληση αφού υπάρχουν δεδομένες και αυξημένες ανάγκες οικογενειών της Κω με μικρά παιδιά,

Η μικρή και ετερόκλητη ομάδα συμφερόντων που διαχειρίζεται το Δήμο, θα περάσει στην ιστορία ως η πρώτη δημοτική αρχή που κλείνει δημοτικό παιδικό σταθμό στην Κω.

Και με το περίσσευμα θράσους και υποκρισίας που τους χαρακτηρίζει κάνουν λόγο για το νέο παιδικό σταθμό Αγίας Μαρίνας, τον οποίο θεωρούν ότι αποτελεί αντικείμενο ‘’σκληρής δουλειάς‘’ τους, όταν ο ίδιος ο κ. Νικηταράς είχε σταματήσει το έργο το 2011 για να το συνεχίσουμε ξανά το 2014.

Όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο νέος παιδικός σταθμός Αγίας Μαρίνας εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και κατασκευάστηκε από τη δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση και ο κ Νικηταράς με τον τότε δήμαρχο του δεν ήθελαν με τίποτα να γίνει ο παιδικός σταθμός της Αγίας Μαρίνας.

Οι ίδιοι, ένα χρόνο μετά, δεν έχουν να παρουσιάσουν ούτε ένα δικό τους έργο και με το κλείσιμο του παιδικού σταθμού της Ιερού Λόχου ξεκίνησαν να γράφουν μόνοι τους τη ‘’Μαύρη Βίβλο΄΄ των πεπραγμένων τους.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη, ιδρυτική μετά

Ενημέρωση

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης,έχει διακοπεί η υδροδότηση στις οδούς Κορυτσάς, Κλεοβούλου και Μανδηλαρά της Δημοτικής Κοινότητας

©2020 radioproto.gr