Αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στο νησί μας το άθλημα του τριάθλου από την Ακαδημία Κω

Αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στο νησί μας το άθλημα του τριάθλου από την Ακαδημία Κω

Για το άθλημα του τριάθλου το οποίο αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στο νησί μας από την Ακαδημία Κω μίλησε η Προπονήτρια Τριάθλου Ακαδημίας Ταμάρα Τουμπαζή. Η προπονήτρια αλλά και αθλήτρια αυτού του ιδιαίτερου και πολλαπλής δυσκολίας αθλήματος, μίλησε στην κάμερα του Kos Tv, για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνται ενεργά με το εντυπωσιακό ​και ιδιαίτερα επίπονο άθλημα του τριάθλου. Μάλιστα η κ. Τουμπαζή ανέφερε συμπληρωματικά ότι τα παιδιά προετοιμάζονται για τη νέα αθλητική σεζόν και προπονούνται καθημερινά στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο.
Κλείνοντας δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για τις δυσκολίες λόγω έλλειψης κολυμβητήριου αρκετές για τους νεαρούς αθλητές, αυτό όμως δεν στάθηκε τροχοπέδη στις αθλητικές δραστηριότητες τους που έχουν εντάξει στην ζωή τους ως αγαπημένο άθλημα, το τρίαθλο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr