Αναπτυξιακή ΑΕ: Ποια η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου

Share This Post

Αναπτυξιακή ΑΕ: Ποια η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου 

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγκρότησης του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κω – Αστυπάλαιας – Νισύρου, με την υπογραφή του Καταστατικού.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα στην πρώτη συνεδρίασή του, είναι η παρακάτω:

Νικηταράς Θεοδόσιος – Δήμαρχος Κω, Κομηνέας Νικόλαος – Δήμαρχος Αστυπάλαιας, Κορωναίος Χριστοφής – Δήμαρχος Νισύρου, Αβρίθης Παναγιώτης – Αντιδήμαρχος Κω, Καμπούρης Αντώνιος – Αντιδήμαρχος Αστυπάλαιας, Χασαπλαδάκης Δημήτριος – Αντιδήμαρχος Νισύρου, Βογιατζής Βασίλειος – Οικονομολόγος, Δρόσου Κρυσταλλένια – πτυχιούχος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & επιχειρηματίας, Νικολάου Νικόλαος – Μηχανολόγος Μηχανικός, Ντινώρη Ελένη – πτυχιούχος Marketing & επιχειρηματίας, Πικιώνης Πέτρος – Πλάτων Μηχανικός Υπολογιστών & Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς σε δήλωσή του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σε σύντομο χρόνο δρομολογήσαμε τον Αναπτυξιακό Οργανισμό των νησιών μας. Κως, Αστυπάλαια, Νίσυρος, δίνουν πλέον την μάχη της ανάπτυξης με περισσότερα όπλα. Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός αναλαμβάνει το προωθητικό έργο για τα τρία νησιά ομολογουμένως σε δύσκολες συνθήκες. Είμαι αισιόδοξος, θα τα καταφέρουμε.

Εκτός από τους θεσμικούς εκπροσώπους των Δήμων μας, επέλεξα να πορευτώ με πέντε νέους και νέες συμπολίτες μας, που ο μέσος όρος ηλικίας τους δεν ξεπερνά τα 29 έτη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη ανάπτυξης του τόπου μας».

Σημείωση: επισυνάπτονται το λογότυπο του Αναπτυξιακού Οργανισμού και φωτογραφίες των νέων συμπολιτών μας, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by