ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΒΑΚΟΥΦ

Share This Post

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΒΑΚΟΥΦ

Σήμερα αποστέλλεται από τον Οργανισμό Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω η δεύτερη παρτίδα ανθρωπιστικής βοήθειας με 18 παλέτες και 30 σάκους με τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί για την στήριξη των σεισμόπληκτων Τουρκίας – Συρίας. Η συγκέντρωση στον προσωρινό χώρο λατρείας (Αίθουσα Γάμου) στο Πλατάνι συνεχίζεται έως την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου του 2023 και δίνεται έμφαση σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και εσώρουχα (ανδρικά-γυναικεία-παιδικά).

 Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τις εθελόντριες και τους εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα ώστε να έλθει εις πέρας το δύσκολο αυτό εγχείρημα της συγκέντρωσης και αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας για στην στήριξη των σεισμόπληκτων Τουρκίας – Συρίας.

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω απέστειλε συνολικά 52 παλέτες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, ρουχισμό και ειδή πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί για την στήριξη στων σεισμόπληκτων Τουρκίας – Συρίας. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση όλων σας στο εγχείρημα αυτό και μας “ανάγκασε” να αλλάξουμε δύο φορές το σχεδιασμό μας προκειμένου τα προϊόντα να συσκευαστούν όπως πρέπει και να φτάσουν εγκαίρως στις πληγείσες περιοχές. Η ευαισθητοποίηση των μαθητών του νησιού μας, μας συγκίνησε ιδιαίτερα και δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ειδική αναφορά στα σχολεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα:

 

·        1ο Νηπιαγωγείο Κω

·        1ο Δημοτικό Σχολείο Κω

·        2ο Δημοτικό Σχολείο Κω

·        3ο Δημοτικό Σχολείο Κω

·        6ο Δημοτικό Σχολείο Κω

·        7ο Δημοτικό Σχολείο Κω

·        Δημοτικό Σχολείο Πυλίου

·        2ο Γυμνάσιο Κω

·        Γυμνάσιο Ζηπαρίου

·        ΕΠΑΛ Κω

·        2ο Λύκειο Κω

 

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα που στηρίξατε την πρωτοβουλία μας κι αποδείξατε έμπρακτα  ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν γνωρίζουν σύνορα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by