ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ Covid-19

Share This Post

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ Covid-19

Αγαπητοί συμπολίτες, η περίοδος που διανύουμε είναι από τις πιο δύσκολα διαχειρίσιμες περιόδους όπου καλούμαστε ο καθένας ατομικά και συλλογικά να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα,  χωρίς πανικό, με αίσθημα ευθύνης και αυτοσυγκράτησης να τηρήσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και όσα αλλά μπορούμε εμείς ,από μόνοι μας να κάνουμε ή και να αποφύγουμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία τη δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων.

Σε όλον αυτό, τον κοινωνικό αναβρασμό, καλούμαστε ψύχραιμα να εκτιμήσουμε τα δεδομένα και να πάρουμε αποφάσεις που αναπόφευκτα θα επιφέρουν αλλαγές στην καθημερινότητα και τις συνήθειές μας .

Παρακαλούμε λοιπόν, όλους τους εν δυνάμει επισκέπτες (κυρίως εκείνων που προέρχονται από περιοχές με επιβεβαιωμένα κρούσματα) του νησιού μας, να αναβάλουν την επίσκεψή τους  το επόμενο διάστημα και να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους το δεδομένο ότι  η Νίσυρος είναι ένα μικρό πληθυσμιακά και γεωγραφικά νησί, με περιορισμένες δυνατότητες αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών. Οι συνέπειες ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες του νησιού μας  θα είναι ολέθριες.

Ως κοινωνία έχουμε την τύχη και τη λύση στα χέρια μας!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης

  Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης Στο πλαίσιο της συνεργασίας

©2020 radioproto.gr is made with by