ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΩ

Share This Post

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΩ

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου ανακοινώνει την επανέναρξη των μαθημάτων του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, από σήμερα Τρίτη 19 Γενάρη, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η παράδοση των μαθημάτων συνεχίζει με την μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, μέσω των πλατφορμών Webex & Zoom, βάσει του προγράμματος που διαμορφώθηκε μετά την έναρξη του 2ου lockdown.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς που θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους (Γυμνασίου & Λυκείου/ΕΠΑΛ) στο ΛΦΑ μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία στα τηλέφωνα 2242022394, 6970994079 και 6947554752, καθώς και email στα ekvsd@otenet.gr & lfa_kos@yahoo.com.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by