Ανακοίνωση της Αστυνομίας: Συλλήψεις στην Κω

Ανακοίνωση της Αστυνομίας: Συλλήψεις στην Κω

Σύλληψη ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στην Κω Την 06-05-2023 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 21χρονος ημεδαπός ο οποίος ασκούσε παράνομο υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων. Τα είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στην Κω Την 06-05-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας και Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών οι οποίοι μεσημβρινές ώρες της 05-05-2023 αφαίρεσαν προϊόν από επιχείρηση με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κω Την 07-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 40χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -4- μηνών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr