Ανακοίνωση Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω: Στηρίζουμε τις πανελλαδικές στάσεις εργασίας

Share This Post

 

Ανακοίνωση Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω : Στηρίζουμε τις πανελλαδικές στάσεις εργασίας 

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω στηρίζει τις πανελλαδικές πανυγειονομικές στάσεις εργασίας που γίνονται σε πολλά νοσοκομεία της χώρας μας, καθώς οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ζητάμε επείγουσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ατομικά μέτρα προστασίας και ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Ζούμε ένα χρόνο με αυξημένες απαιτήσεις σε προσωπικό λόγω πανδημίας και οι προσλήψεις που έχουν γίνει είναι ελάχιστες και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία μιας νόσου και οι υγειονομικές παροχές για τις άλλες υπηρεσίες έχουν μειωθεί τραγικά (μειώσεις χειρουργείων, μειώσεις εξωτερικών ιατρείων) .

Όλες οι κυβερνήσεις οδήγησαν σε διαχρονική υποστελέχωση και απαξίωση του Ε.Σ.Υ. Φυσικά εν μέσω πανδημίας δεν έγινε επίταξη Ιδιωτικών Νοσοκομείων και δεν συμπεριλαμβάνονται στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ζητάμε :

-Ένταξη των Υγειονομικών στα Βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα

-Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με κατεπείγουσες διαδικασίες

-Να προκηρυχτούν όλες οι κενές θέσεις εργασίας

-Χρειαζόμαστε νοσηλευτές για περεταίρω στελέχωση του εμβολιαστικού κέντρου, του τμήματος covid

-Ενίσχυση Μαιευτικής κλινικής, τεχνικής υπηρεσίας, τραυματιοφορέων, ακτινολογικού τμήματος, μικροβιολογικού, καθαριότητας, διοικητικού προσωπικού

-Αύξηση χρηματοδότησης Νοσοκομείου ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται οι προμήθειες (εν μέσω πανδημίας, η χρηματοδότηση αντί να ενισχυθεί, μειώθηκε)

-Να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι με ελαστικές σχέσεις εργασίας

-Να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας

Το Δ.Σ Σωματείου Νοσοκομείου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by