Ανέλαβαν εργασία 75 άτομα στο Δήμο Κω από το πρόγραμμα ΔΥΠΑ σε Καθαριότητα και Πράσινο

Ανέλαβαν εργασία 75 άτομα στο Δήμο Κω από το πρόγραμμα ΔΥΠΑ σε Καθαριότητα και Πράσινο

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 20 Μάη να εργάζονται στο δήμο της Κω 75 άτομα με το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) πρώην ΟΑΕΔ για ένα χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

Οι προσλήψεις αφορούν στις ειδικότητες οδοκαθαριστών ,οδηγών, εργατών οικοδομικών εργασιών ,καθαριότητας εσωτερικών χώρων, εργατών κήπου και γραμματέων.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι άνεργοι ηλικίας 55-67 ετών εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών και το ποσό της μηνιαίας επιχορήγησης ανέρχεται στο 75% του  μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους με ανώτατο όριο τα 750 ευρώ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε είδους Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου ΟΤΑ  Α’ και Β’ βαθμού, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του δημοσίου τομέα.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr