ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο Τουριστικής Προβολής του δήμου μας, πραγματοποιήθηκε άλλη μια εκδήλωση βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών. Η τελετή διεξήχθη από τον πρόεδρο της επιτροπής Τουρισμού κ. Βασίλη Μανιά και τη δημοτική σύμβουλο κ. Σταματία Κανταρζή.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

1) οι Bernard και Patricia Benain από τη Γαλλία. Από το 1975, όταν πρώτη φορά επισκέφθηκαν την Κω, έχουν έρθει εκατοντάδες φορές στο νησί μας και μάλιστα τα τελευταία χρόνια νοικιάζουν και διαμέρισμα στη πόλη της Κω. Χαρακτηριστικά μας ανέφεραν: έχουμε ζήσει όλη την ανάπτυξη της Κω τις τελευταίες δεκαετίες και έχουμε μεταφέρει την αγάπη μας για το νησί στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Πέρα από τις ομορφιές του που είναι καταπληκτικές αυτό που πραγματικά μας έκανε να το αγαπήσουμε είναι η φιλοξενία των κατοίκων του και το ελληνικό «φιλότιμο».

2) η κυρία Sidsel Rohde από τη Νορβηγία που ήρθε πρώτη φορά στην Κω το 1983 και από τότε επισκέπτεται το «δεύτερο σπίτι» της, όπως χαρακτηριστικά λέει, σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ το 2006 αγόρασε και διαμέρισμα στο Κακό Πρινάρι.

3) οι Wils και Dingena van Beelen από την Ολλανδία που ήρθαν πρώτη φορά στην Κω πριν από 17 χρόνια και μέχρι σήμερα έχουν ξανάρθει άλλες 30 φορές!

4) οι Malcolm Andrews & Valerie Burrows από το Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν επισκεφτεί την Κω 29 φορές!

5) οι Έλληνες Παναγιώτης & Μαρία Αδαμοπούλου από τη Μεσσηνία που έχουν έλθει στο νησί μας 80 φορές!

6) οι Hans-Dieter & Sabine Diehl από τη Γερμανία που έχουν έλθει στο νησί μας 48 φορές!

7) η κ.Petra Strandberg από τη Σουηδία

8) η κ. Nancy Van Den Heuvel, από το Βέλγιο, που έχει έλθει 55 φορές στην Κω τα τελευταία 28 χρόνια και μιλάει και λίγο ελληνικά!

9) οι Paul and Julie Quilietti από τη Σκωτία που επισκέφτηκαν το νησί για πρώτη φορά πριν από 28 χρόνια και από τότε έρχονται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι στην Κω!

10) η οικογένεια Philip, Gail και Jason Price από την Ουαλία που έχουν έλθει στο νησί μας 22 φορές!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Βασίλης Μανιάς και η κ. Σταματία Κανταρζή τους παρέδωσαν τιμητικό δίπλωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι ανακηρύσσονται δημότες της Κω. Εν συνεχεία τους δόθηκαν σουβενίρ και δώρα με κεντρικό θέμα το νησί μας.
Το γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου θα συνεχίσει αυτόν τον θεσμό της βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, οι οποίοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Κω στις χώρες τους και την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.

Καλούμε, όποιον συμπολίτη μας έχει φίλους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Κω, που έχουν έλθει στο νησί μας πάνω από 20 φορές, να επικοινωνήσει με το γραφείο μας ώστε να οργανώσουμε τη βράβευσή τους.

Πληροφορίες: κ.Δώρα Καλαϊζή, τηλ. 22420-25655

Για το Γραφείου Τουριστικής Προβολής του δήμου της Κω

ο Πρόεδρος
Μανιάς Βασίλης

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by