Αλλαγές ετοιμάζει στο Συγκοινωνιών ο Γιάννης Θεμέλαρος

Αλλαγές ετοιμάζει στο Συγκοινωνιών ο Γιάννης Θεμέλαρος

Αποφασισμένος να βελτιώσει στο μέγιστο βαθμό την λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών Δωδεκανήσου είναι ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Θεμέλαρος. Πολύ πρωί σήμερα επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά τα γραφεία της Διεύθυνσης και διαπίστωσε πράγματα που τον ξάφνιασαν. Γνώστης της όλης λειτουργίας του γραφείου Συγκοινωνιών άνοιξε τα χαρτιά του και ανέλαβε δράση.

Επί δύο και πλέον ώρες είχε συζήτηση με την διευθύντρια Νεκταρία Δρακιού και συναποφάσισαν την δρομολόγηση της επίλυσης των προβλημάτων, πολλά των οποίων χρονίζουν. Ο αντιπεριφερειάρχης έδωσε εντολή να καθαρισθεί και ο αύλειος χώρος ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν και στο κτιριακό συγκρότημα.

Παράλληλα εξετάζει τις δυνατότητες βελτίωσης των διαδικαστικών θεμάτων, έτσι ώστε να διευκολύνεται ο συναλλασσόμενος. Επίσης επισκέφτηκε το ΚΤΕΟ, συζήτησε κι εκεί τα προβλήματα και ακολούθως παρακολούθησε τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών.

Ο Γιάννης Θεμέλαρος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας και είναι αποφασισμένος να προβεί σε βελτιωτικές αλλαγές τόσο στις κτιριακές εγκαταστάσεις, όσο και στον τρόπο λειτουργίας.

Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων δημοσίας χρήσεως «Κολοσσός» και είχε μία ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου αλλά και των δρόμων.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr