ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Share This Post

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ ,ενημερώνει ότι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ακυρώνεται ο «Περίπατος Αγάπης» στην Αντιμάχεια, λόγω βροχής.

Επίσης λόγω της πρόγνωσης για βροχή το Σάββατο:

το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με θέμα «Ζαχαροπλαστική με άρωμα Χριστουγέννων» με την pastry chef Ηρώ Ιωαννίδου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 10:30 έως τις 12 το μεσημέρι στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι) αντί για την πλατεία Καζούλη. Τα τμήματα ισχύουν όπως εχόυν γίνει οι αρχικές δηλώσεις.

το παζάρι της Αντιμάχειας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στον Μύλο Αντιμάχειας και το άναμμα του δέντρου στις 6 το απόγευμα στον ίδιο χώρο

και το παζάρι στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Πυλί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί και το άναμμα του δέντρου στις 6 το απόγευμα στο Αμανιού και εν συνεχεία στον Αί Γιώργη και στον Άγιο Νικόλαο.

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by