Ακαδημία Κω: Με κέφι, χορό και πολλά δώρα η χοροεσπερίδα – κοπή της βασιλόπιτας 

  Ακαδημία Κω: Με κέφι, χορό και πολλά δώρα η χοροεσπερίδα – κοπή της βασιλόπιτας 

Άκρως πετυχημένη ήταν η χοροεσπερίδα του συλλόγου Ακαδημία Κω στο “Όνειρο”. Οι ποδηλάτες, τριαθλητές του συλλόγου μαζί με την διοίκηση και φίλους του συλλόγου έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτα όπου το δώρο ήταν ένα εξειδικευμένο ποδηλατικό κράνος προσφορά της επιχείρησης Ποδήλατα υιοί Σταμόγλου Εμμανουήλ. 

O πρόεδρος κ. Παναγιώτης Τζαμάλης μίλησε για την πορεία και στόχους του συλλόγου. Στην συνέχεια μίλησε ο γενικός αρχηγός κ. Παναγιώτης Σταυράκης ενώ εξαιρετικό ήταν το μήνυμα του πάτερ Ιωάννη Κουτάντου για την ισορροπία της ζωής όπως το ποδήλατο. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης.

Aκολούθησε ένα παραδοσιακό ξεφάντωμα με δύο ξεχωριστές ορχήστρες νησιώτικα με τον Δημήτρη Πέτρου και τους μουσικούς του και λαϊκό πρόγραμμα με την Κωνσταντίνα Μεταξά και την ορχήστρα της. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα πλούσιο μενού, χόρεψαν και κέρδισαν μοναδικά δώρα από την λαχειοφόρο αγορά. 

Να σημειωθεί ότι το αθλητικό καλεντάρι του συλλόγου είναι αρκετά πλούσιο για το 2024 με αγωνιστικές υποχρεώσεις και συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ανηλίκων και ενηλίκων σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Ο σύλλογος διαθέτει τμήμα ποδηλασίας και τριάθλου. 

Σάντυ Λαδικού 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr