Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω – Mεταγραφές 2023

Share This Post

Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω – Mεταγραφές 2023

Η μεταγραφική περίοδος για την αγωνιστική χρονιά του νέου έτους ολοκληρώθηκε και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) ανακοίνωσε τις μεταγραφές των σωματείων για το 2023.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πέτυχε τις περισσότερες μεταγραφές από όλα τα ποδηλατικά σωματεία στα Δωδεκάνησα (αύξων αριθμός 203 έως και 212 του σχετικού εγγράφου της Ε.Ο.Π) και είναι το έκτο κατά σειρά σωματείο από όλη την Ελλάδα στον αριθμό μεταγραφών, πίσω από σωματεία όπως η Α.Ε.Κ., ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Π.Α.Ο.Κ.

Έτσι, η Ακαδημία Κω έχει την τιμή και τη χαρά να υποδεχθεί στις τάξεις της, τους αθλητές Βασίλειο Ροΐδη και Κων/νο Ζαμάγια από τον Ροδήλιο Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου, τον Πανορμίτη Μαρκάκη, τον Φραντζέσκο Ξενικά, τον Δία Δημητριάδη (αγωνίστηκε με υποσχετική στην Ακαδημία για το 2022), την Αικατερίνη Ανυφαντή (αγωνίστηκε με υποσχετική στην Ακαδημία για το 2022) και την Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή από τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο Φιλίνος, τον Ιωάννη Βραχνά και τον Παράσχο Καλούδη από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω και τον Χρήστο Τουμπαζή από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ασκληπιός.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία στην υλοποίηση των μεταγραφών, τους Προέδρους και τα λοιπά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των παραπάνω αθλητικών σωματείων. Παράλληλα υποσχόμαστε στους αθλητές και τις οικογένειές τους, ότι το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας Κω θα καταβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι εν λόγω αθλητές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς και να αγωνισθούν με σεβασμό και σύμφωνα με τις αρχές του σωματείου μας και τα αθλητικά ιδεώδη, απέναντι στους αθλητές όλων των σωματείων του νησιού μας, της Δωδεκανήσου και της χώρας μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by