Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω: ΑΓΩΝΑΣ INDEPENDENT DODECANESE CIRCUIT

Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω: ΑΓΩΝΑΣ INDEPENDENT DODECANESE CIRCUIT

O Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB), την Κυριακή 10 Μαρτίου συμμετείχε στον αγώνα INDEPENDENT DODECANESE CIRCUIT στη Ρόδο, με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου Ροδήλιο. Για τον αγώνα αυτόν, ο οποίος πραγματοποιήθηκε παράλληλα με διεθνή αγώνα ποδηλασίας, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για τα Δωδεκάνησα και τη χώρα μας, συγκροτήθηκε μία πολυμελής αποστολή, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες αθλητών λόγω ιώσεων, αποτελούμενη από 20 αθλητές και 22 συνοδούς, ένας εντυπωσιακός αριθμός, καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη αποστολή που έχει συγκροτήσει η Ακαδημία Κω στα δύο χρόνια παρουσίας της στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 11 αθλητικά σωματεία από την Ελλάδα και 3 από το εξωτερικό, με τον διοργανωτή Π.Ο.Ρ. Ροδήλιο να συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές με 25 αθλητές, τον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω να ακολουθεί με 20 αθλητές, τον Α.Ο.Ρ. Ανταίο με 17 αθλητές, τον Ασκληπιό Κω Π.Α.Σ με 12 αθλητές, τον Α.Σ.Ρ. Έλαφο και τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω με 4 αθλητές, τον Αθλητικό Σύλλογο Άλφα Καλλιθέας και τον Αθλητικό Όμιλο Παράδεισο Αμαρουσίου με 3 αθλητές, τον Γυμναστικό Σύλλογο Διαγόρα και τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο Φιλίνο με δύο αθλητές και τον Ποδηλατικό Όμιλο Κρήτης Τάλως με έναν αθλητή. Οι 3 ομάδες του εξωτερικού συγκέντρωσαν συνολικά 5 αθλητές.

Η Ακαδημία Κω συμμετείχε στις κατηγορίες των «μίνι μικρών αγοριών και κοριτσιών», την κατηγορία των «μίνι μεγάλων αγοριών», τις κατηγορίες των «παμπαίδων» και των «παγκορασίδων», τις κατηγορίες των «παίδων» και των «κορασίδων», την κατηγορία των «εφήβων» και την κατηγορία των «νεανίδων», επιστρέφοντας από το νησί των ιπποτών με 6 μετάλλια στις αποσκευές της.

Στην κατηγορία των «μίνι μικρών αγοριών», η Ακαδημία Κω κατέκτησε την 1η θέση με τον Μιχαήλ Άγγελο Χριστοδούλου, τον οποίο ακολούθησε στη 2η θέση του βάθρου ο Χαράλαμπος Ηλίας Πορρής Κονταντώνης.

Στην κατηγορία των «μίνι μικρών κοριτσιών», η Έλενα Νίκη Σταυράκη κατέκτησε την 3η θέση και η Ιωάννα Σταύρου την 6η θέση.

Στα «μίνι μεγάλα αγόρια», ο Δημήτρης Ροΐδης τερμάτισε τον αγώνα του στην 3η θέση, ο Νικόλαος Σταύρος Πεδιαδιτάκης στην 5η θέση και ο Βασίλης Τοπούρης στην 9η θέση.

Στην κατηγορία των «παμπαίδων», ο Βασίλης Νικηταράς ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 9η θέση και ο Σταμάτης Σκαλέρης στην 11η θέση.

Στις «παγκορασίδες», η Πεδιαδιτάκη Ασπασία τερμάτισε 4η με τη Μιχαέλα Μητσιάκη να την ακολουθεί στην 6η θέση με παραπλήσιο χρόνο και την Ιωάννα Παπαδοπούλου να συμπληρώνει τη δυνατή εμφάνιση της ομάδας σε αυτήν την κατηγορία στην 8η θέση.

Στην κατηγορία των «παίδων», Δίας Δημητριάδης, Βασίλειος Ροΐδης, Δημήτριος Κιάρης και Ιωάννης Αδαμαντίδης τερμάτισαν κατά σειρά στην 4η, 5η, 6η και 7η θέση.

Στην κατηγορία των «κορασίδων» η Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Σίμπερτ τερμάτισε στην 5η θέση.

Στην κατηγορία των «εφήβων», ο Νίκος Σίμπερτ, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και στις «νεανίδες», η Αργυρώ Τσαμπίκα Μορέττο ολοκλήρωσε τον αγώνας τη τερματίζοντας 3η με την Αικατερίνη Ευφραιμία Ανυφαντή να την ακολουθεί στην 4η θέση.

Τα συνολικά αποτελέσματα παρατίθενται παρακάτω.

Μία ακόμα σημαντική αποστολή για την Ακαδημία Κω ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των αθλητών και των προπονητών μας καθώς και τη στήριξη των χορηγών μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., τους οποίους και ευχαριστούμε για τη διηνεκή προσφορά την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε θερμά ακόμα μία φορά το ξενοδοχείο CASTELLUM για την ποιότητα των υπηρεσιών του προς τους αθλητές και τα μέλη της ομάδας μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τη BLUE STAR FERRIES, η οποία στηρίζει σταθερά κάθε προσπάθεια της Ακαδημίας Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

  Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα επισκεφτεί την Κω για συνταξιοδοτικά και social security θέματα την Τρίτη 23 Απριλίου στο H20 all day cafe restaurant 

   Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα επισκεφτεί την Κω για συνταξιοδοτικά και social security θέματα την Τρίτη 23 Απριλίου στο H20 all day cafe restaurant 

©2020 radioproto.gr