Αθλητικός Σύλλογος Αετός Κω : Έναρξη εγγράφων – προπονήσεων

Αθλητικός Σύλλογος Αετός Κω : Έναρξη εγγράφων – προπονήσεων

Αθλήματα με αναγνώριση ΓΓΑ : ΚΑΡΑΤΕ & ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ. 
Ενημερώνουμε πως ξεκινάμε στις 28 Αυγούστου εν όψει προετοιμασίας διαφόρων εκδηλώσεων και συμμετοχής σε επίσημα αγωνιστικά τουρνουά. 
Σας περιμένουμε στο χώρο μας στο αθλητικό κέντρο του ΔΟΠΑΒΣ, να γνωρίσετε τα αθλήματα τα οποία καλλιεργούμε κάτω από ασφαλές και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα , σεβασμό και προσδοκούμε για την καλύτερη εξέλιξη του παιδιού , μέσα από υγιές περιβάλλον και δίνουμε τη σωστή κατεύθυνση , χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης παιδιού και προπονητή,  δίνοντας παράλληλα στο παιδί την ικανότητα να προχωρά και να αξιοποιεί συνεχώς της δυνατότητες του.  
Η σημασία της άθλησης στην εποχή μας, είναι μεγαλύτερη και σημαντικότερη από ποτέ. Οι πολεμικές τέχνες, είναι η κατάλληλη επιλογή.
Στοιχεία επικοινωνίας : 
Τηλέφωνο : 6942266266

Email : 

aetoskos@gmail.com

Προπονητής
Απόστολος Παπανικολάου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr