“Αθάνατος” o Δημήτρης Παππούλης – Και επίσημα το Κλειστό γυμναστήριο Κω πήρε το όνομά του

“Αθάνατος” o Δημήτρης Παππούλης – Και επίσημα το Κλειστό γυμναστήριο Κω πήρε το όνομά του

Με την παρουσία όλων των ανθρώπων που αγαπούσαν και αγαπούν τον Δημήτρη Παππούλη, των φίλων, των συγγενών και της οικογένειας του πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης ημέρας του τουρνουά η τελετή ονοματοδοσίας του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μιμερίνης είπε δυο λόγια για τον Δημήτρη και έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Κω που με την σειρά του τόνισε πόσο περήφανος νιώθει που το γήπεδο θα έχει το όνομα ενός παιδιού που ήταν παράδειγμα για όλους μας.

Η αδερφή του Δημήτρη Παππούλη διάβασε ένα κείμενο αφιερωμένο σε εκείνον, στην ζωή του, στην πορεία του στην ζωή, στα αθλήματα και στις αγάπες που είχε στην ζωή του ενώ αφού διαβάστηκε και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και παραδόθηκε στην οικογένεια φώναξαν όλοι μαζί δυνατά το όνομα του ΔΗΜΗΤΡΗ.

Στην συνέχεια ο κόσμος και οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο, και πραγματοποιήθηκε η έπαρση της φανέλας του Δημήτρη Παππούλη ενώ προβλήθηκε και ένα μικρό βίντεο με φωτογραφίες του.

Πριν την έναρξη του ματς η ομάδα της Ε.Α.ΚΑ παρέδωσε κάποια αναμνηστικά στον πατέρα του Δημήτρη θέλοντας και εκείνη με την σειρά της να τον τιμήσει.

Πηγή: www.vimatisko.gr – www.giafkasports.gr

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr