Αετός Κω: πρόσκληση στην ετήσια γιορτή μας με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αετός Κω: πρόσκληση στην ετήσια γιορτή μας με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Αετός Κω,  σας προσκαλούμε στην ετήσια γιορτή μας με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της Κω, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 5 μ.μ. 
Όλοι εσείς οι εκλεκτοί καλεσμένοι είστε η κινητήριος δύναμή μας για να συνεχίζουμε να πετύχουμε τους νέους κοινούς μας στόχους, δημιουργώντας και πάλι πρωταθλητές στους αγώνες και στη ζωή!
Μαζί μας θα βρίσκονται κι άλλοι εξαιρετικοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα βραβεύσουν τους αθλητές μας για τις αθλητικές τους επιδόσεις/διακρίσεις για το έτος 2023. 
Αποκορύφωμα της γιορτής σίγουρα αποτελεί η παρουσία του Παγκόσμιου πρωταθλητή Καράτε Στέφανου Ξένου.
Έχοντας την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε για 2η φορά τον Νο 1 αθλητή κόσμου ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του καράτε το 2023 και στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, το νησί μας γίνεται το κέντρο ενδιαφέροντος αθλητικών δραστηριοτήτων
Τον Στέφανο βράβευσαν ως γνωστόν πρόσφατα ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης , η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και ο ΠΣΑΤ (15.01.2024). 
Ο αναφερόμενος θα παραμένει για δυο ημέρες στο νησί μας παραδίνοντας σεμινάριο αγωνιστικού καράτε και μεταφέροντας τις γνώσεις του σε όλους τους αθλητές μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στηρίζουν την αξιόλογη αυτή προσπάθειά μας και τους υποσχόμαστε ότι θα αγωνιζόμαστε για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους, έχοντας στο πλευρό μας τον αξιόλογο και αναγνωρισμένο προπονητή Γ.Γ.Α. κ.Απόστολο Παπανικολάου, που με τις συνεχείς αθλητικές του δράσεις  συντελεί επιπρόσθετα στην προβολή του νησιού μας.  
Με εγκάρδιους αθλητικούς και συλλογικούς χαιρετισμούς.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Αετός Κω

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr