ΑΕΤΟΣ Κω: 3 Χρυσά 10 Ασημένια 9 Χάλκινα στο Rhodos Karate series 1 της Ελλ. Ομοσπονδίας καράτε

Share This Post

ΑΕΤΟΣ Κω: 3 Χρυσά 10 Ασημένια 9 Χάλκινα στο Rhodos Karate series 1 της Ελλ. Ομοσπονδίας καράτε

Ένα δυναμικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς για τον σύλλογο σε συμμετοχή του στο Rhodos Karate series 1, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία του Καράτε στη Ρόδο. Τα παιδιά του συλλόγου συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ένα τουρνουά με συναγωνισμό από όλα τα στυλ του καράτε και με την καλή τους προετοιμασία πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες υποσχόμενες για το μέλλον.

Αναλυτικά:
Το σύνολο τον μεταλλείων…
3 Χρυσά
10 Ασημένια
9 Χάλκινα
Στην συνέχεια Ευχαριστώ θερμά τον βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, για την άμεση ανταπόκριση που μετά από αίτημα μας παρείχε δωρεάν πούλμαν για την μεταφορά των παιδιών αλλά και συνοδών.
Τέλος Ευχαριστώ θερμά τον Δάσκαλο Μοσχόβα Ιωάννη,που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει με της συμβουλές σε όλα τα επίπεδα που αφορούν το Καράτε!
Απόστολος Παπανικολάου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by