ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα αθλητική χρονιά

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα αθλητική χρονιά

ΟΑθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΕΤΟΣ ΚΩ» ξεκίνησε τις προπονήσεις του με μεγάλες προσδοκίες και για αυτή τη χρονιά. Όλο και περισσότερα νέα παιδιά εισέρχονται στο σύλλογο μας και αυτό μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον. Φέτος δημιουργήθηκε και νέο τμήμα για μεγάλους και συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και τα ατομικά μαθήματα αυτοάμυνας, Karate & Brazilian Jiu Jitsu. 
Η Σχολή εδρεύει στην Κω στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου (Αθλητικό Πολύκεντρο).
Ο αθλητισμός σου δίνει σπουδαία μαθήματα και σε κάνει να ονειρεύεσαι μια καλύτερη ζωή. Σου μαθαίνει να μη σταματάς ν’ αγωνίζεσαι, οτιδήποτε και αν σου συμβαίνει. 
Κερδίζεις, χάνεις, πέφτεις και σηκώνεσαι ξανά. Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν ανέβηκε χωρίς να πέσει. Στόχος του υγιούς αθλητισμού είναι η πνευματική ωρίμανση του ανθρώπου, η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η ανάπτυξη σεβασμού στο συνάνθρωπο  Όλοι οι σύλλογοι στο νησί της Κω πρέπει να είμαστε μια αθλητική οικογένεια ενωμένη, πέρα και πάνω από διαχωριστικές γραμμές και έξω από το κυνήγι των επιδόσεων. Αυτό είναι που θα προβάλλει και θα μεταφέρει μηνύματα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης προς όλη την τοπική κοινωνία.
Πληροφορίες – Εγγραφές Καθημερινά 09:00 – 17:00
Τηλ. Επικοινωνίας:6942266266
Email:aetoskos@gmail.com 
Με εκτίμηση
Απόστολος Παπανικολάου
Πτυχιούχος προπονητής (Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού)

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη, ιδρυτική μετά

Ενημέρωση

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης,έχει διακοπεί η υδροδότηση στις οδούς Κορυτσάς, Κλεοβούλου και Μανδηλαρά της Δημοτικής Κοινότητας

©2020 radioproto.gr