Αδαμαντία Μαρή: Η γραμματέας των Δωδεκανησίων Αμερικής στο Ράδιο Πρώτο

Share This Post

Αδαμαντία Μαρή: Η γραμματέας των Δωδεκανησίων Αμερικής στο Ράδιο Πρώτο

Η αγαπητή κα. ΑΑδαμαντία Μαρή: με αφορμή την έλευση της στην Ελλάδα και στον τόπο καταγωγή της στη Λέρο, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5. Αφορμή ήταν το συμπόσιο αφιερωμένο στους Δωδεκανήσιους της Αμερικής που διεξήχθη στη Ρόδο.

Η κα. Μαρή αναφέρθηκε τόσο στο συμπόσιο, όσο και στους Δωδεκανήσιους της Αμερικής. Παράλληλα μίλησε για τις δράσεις της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Σωματείων της Αμερικής στην οποία η ίδια είναι γενική γραμματέας.

Περιέγραψε πως είναι η ζωή πλέον στις Η.Π.Α. στην μετά πανδημία εποχή καθώς πολλοί είναι εκείνοι που μετακόμισαν από το παγωμένο και ακριβό βορρά προς το ζεστό νότο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by