ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ XCO TSOUKALARIA

ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ XCO TSOUKALARIA

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου έλαβε χώρα στο δάσος της Τσουκαλαριάς ο αγώνα με την επωνυμία «MTB XCO TSOUKALARIA», τον οποίο διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω.

Στο αγώνα αυτόν συμμετείχαν 8 σωματεία με 54 αθλητές σε 8 κατηγορίες αγωνιζομένων συνολικά.

Από την Κω συμμετείχε ο διοργανωτής Ποδηλατικός Όμιλος Κω με 6 αθλητές, ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας με 10 αθλητές και ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος με τον Ακληπιό Ποδηλατικό Σύλλογο από 4 αθλητές. Από τη Ρόδο συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Ρόδου Έλαφος με 5 αθλητές και από την Αθήνα συμμετείχε ο Ποδηλατικός Όμιλος Οδυσσέας με 1 αθλητή. Στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχε όπως κάθε χρόνο και η ολλανδική ομάδα Team Drachten με 14 αθλητές, οι οποίοι αγωνίσθηκαν στις κατηγορίες Ανδρών και Master Ανδρών και Γυναικών.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω συμμετείχε με 10 αθλητές στις 6 από τις 8 κατηγορίες αθλητών, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, σε έναν όμορφο αγώνα υψηλού ανταγωνισμού.

Στην πρώτη κατηγορία του αγώνα, αυτήν των Παμπαίδων, η Ακαδημία συμμετείχε με 4 αθλητές, με τον Νίκο Φα να κατακτά την 5η θέση, τον Βασίλη Ροΐδη την 6η, τον Δημήτρη Κιάρη την 8η και τον Κωνσταντίνο Ντέλιο στον δεύτερό του αγώνα να τερματίζει στη 14η θέση.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων, η Ακαδημία συμμετείχε με μία αθλήτρια, τη Μιχαέλλα Μητσιάκη, η οποία τερμάτισε 6η.

Στην κατηγορία των Παίδων, οι δύο αθλητές της Ακαδημίας, ο Ιωάννης Αδαμαντίδης και ο Δίας Δημητριάδης τερμάτισαν στην 8η και την 9η θέση, αντίστοιχα.

Στις Κορασίδες, η Κατερίνα Ανυφαντή κατέκτησε την 3η θέση δίνοντας το πρώτο μετάλλιο της ημέρας στην ομάδα της Ακαδημίας και ακολούθησε η κατηγορία των Εφήβων με τον Σεμπάστιαν Ρομάν, σε εξαιρετική επίδοση, να κατακτά την 1η θέση και να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Τους δύο προηγούμενους αθλητές ακολούθησε στην κατηγορία των Ανδρών ο Έκτορας Βαλλιανάτος, ο οποίος επίσης με εξαιρετικό αγώνα κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Ως Ακαδημία Κω συγχαίρουμε τον διοργανωτή Ποδηλατικό Όμιλο Κω για τον όμορφο αγώνα καθώς και όλους τους αθλητές για την εξαιρετική παρουσία τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κω, κο Θεοδόση Νικηταρά, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κο Χαράλαμπο Ναβροζίδη, τη Δημοτική Σύμβουλο, κα Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και τον εκπρόσωπο του εμπορικού Επιμελητηρίου Κω, κο Δημήτριο Σαράντη για την τιμή που έκαναν στους αθλητές και τις ομάδες και παρευρέθηκαν στον αγώνα και στις απονομές.

Δίνουμε ραντεβού για το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο για τον αγώνα που διοργανώνει η Ακαδημία Κω, που θα είναι και ο τελευταίος αγώνας ποδηλασίας στα Δωδεκάνησα για το 2023.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant, Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, το κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, το ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, το cafe Delicious στο Πυλί, τον Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. την εμπορία φρούτων Νικολένδρη και τους Αφούς ΚΟΡΚΗ (Παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ) για τη στήριξη των δράσεων της Ακαδημίας Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr