Αγιορείτικα προϊόντα στο νέα έκθεση προϊόντων Αγίου Όρους στη Λέρο. Εγκαίνια 2 Νοεμβρίου

Αγιορείτικα προϊόντα στο νέα έκθεση προϊόντων Αγίου Όρους στη Λέρο. Εγκαίνια 2 Νοεμβρίου

Ένα νέο κατάστημα ανοίγει στην Πλατεία Πλατάνου στη Λέρο με είδη μοναστηριακά από το Άγιο Όρος. Μετά τη Θεσσαλονίκη τώρα και στη Λέρο τα μοναστηριακά προϊόντα του Αγίου Όρους φτιαγμένα με μεράκι , αγάπη και προσευχή από τους μοναχούς του Αγίου Όρους. 

Η καρδιά της Ορθοδοξίας χτυπά τώρα και στη Λέρο με βυζαντινές αγιογραφίες, βιβλία, βότανα, θεραπευτικές αλοιφές, βιολογικά κρασιά, ελαιόλαδο, χειροποίητα σαπούνια, χειροποίητες δημιουργίες και πολλά άλλα αυθεντικά προϊόντα. 

Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 18.00 και η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους. 

 Αγιορείτικα προϊόντα στη Λέρο, στην Πλατεία Πλατάνου. Υπεύθυνη Διονυσία Χρυσούλη. Αυθεντικές ευλογημένες δημιουργίες απευθείας από τις Μονές της Ορθοδοξίας. 

Τηλ: 2247 1 11 700

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr