Έως τις 30 Απριλίου θα είναι έτοιμο το 80% του έργου στο λιμάνι της Κω

Share This Post

 

 

 

Έως τις 30 Απριλίου θα είναι έτοιμο το 80% του έργου στο λιμάνι της Κω

Σύσκεψη για την εξέλιξη των έργων στο εσωτερικό λιμάνι είχε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με τη συμμετοχή του Προέδρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κώστα Χόνδρου, του Αντιπροέδρου Χαράλαμπου Ναβροζίδη, εκπροσώπων της εργολήπτριας εταιρείας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και στελεχών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Στη συνάντηση αναλύθηκε λεπτομερώς η μέχρι τώρα εξέλιξη του έργου. Σύμφωνα με την ενημέρωση των εκπροσώπων της εταιρείας, το 80% του έργου θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στην προβλεπόμενη ημερομηνία, σύμφωνα με την σύμβαση, έως τις 30 Απριλίου.

Το εναπομείναν μικρότερο τμήμα, προς την πλευρά του κάστρου, αναμένεται να παραδοθεί το Μαϊο.

Γραφείο Τύπου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by