Έσπασε το ιστίο σκάφους κατά τη διάρκεια ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτά της Κω

Έσπασε το ιστίο σκάφους κατά τη διάρκεια ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτά της Κω

Πηγή: www.vimatisko.gr

Το ιστίο έσπασε σε ιστιοφόρο σκάφος που συμμετείχε σε ιστιοπλοϊκό αγώνα και έπλεε ανοικτά της Κω με τέσσερις επιβάτες οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το απόγευμα και άμεσα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κω ότι το συγκεκριμένο ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Αυστρίας, είχε μείνει ακυβέρνητο, λόγω θραύσης ιστίου, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Κω.

Το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος, το οποίο συμμετείχε σε ιστιοπλοϊκό αγώνα, εντοπίστηκε από το Τ/Χ “ΣΕΡΕΝΙΤΥ” Τ. Κω 525, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, ενώ στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε από το “ΣΕΡΕΝΙΤΥ” στη μαρίνα της Κω, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Κω απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr