Έρχονται και άλλες συλλήψεις κτηνοτρόφων στην Κω για κακομεταχείριση ζώων

Έρχονται και άλλες συλλήψεις κτηνοτρόφων στην Κω για κακομεταχείριση ζώων

Πηγή: www.vimatisko.gr

Πολλά είναι τα παράπονα και οι καταγγελίες τις τελευταίες ημέρες για ιδιοκτήτες ζώων, οι οποίοι μέσα σε αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες, έχουν αφήσει τα ζώα τους, μέσα στον ήλιο, χωρίς καμία προστασία και ορισμένοι χωρίς νερό και τροφή.

Μάλιστα, ορισμένοι συμπολίτες μας, προχώρησαν και σε σχετικές καταγγελίες στην Αστυνομία, κυρίως όσον αφορά τις αγελάδες.

Μάλιστα την Πέμπτη 27/7 η Αστυνομία, προχώρησε σε 2 συλλήψεις κτηνοτρόφων, μετά από καταγγελίες, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται και άλλοι δύο κτηνοτρόφοι με ένταλμα σύλληψης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δικηγόρο κ. Παύλο Τομάζο, ο οποίος εκπροσωπεί συμπολίτισσά μας που προχώρησε σε σχετική καταγγελία, μας ανέφερε ότι στόχος τους δεν είναι η εκδίκηση, απέναντι στους κτηνοτρόφους, αλλά να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων και να μεταφερθούν σε ένα χώρο, με τις κατάλληλες συνθήκες, ενώ μας ενημέρωσε ότι για τον ένα από τους 4 κτηνοτρόφους που ταυτοποιήθηκαν ότι ήταν δικά τους τα ζώα που ήταν εκτεθειμένα στον καύσωνα, έχει γίνει και παλαιότερα σχετική καταγγελία εις βάρος του.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr