Έρχεται το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival 

Έρχεται το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival 

Στις 2 Αυγούστου θα ξεκινήσει το Kos 3X3 Basketball Festival και ο πρόεδρος του διοργανωτή Α.Σ. Φοίβος Κω Νίκος Μιμερίνης μίλησε για τη μεγάλη αυτή γιορτή του μπάσκετ στο νησί του Ιπποκράτη. Αναλυτικά, όσα ανέφερε: «Το Kos 3×3 Basketball Festival είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και η επιτυχία του οφείλεται εξ ολοκλήρου στην αθλητική- μπασκετική κοινότητα της Κω και των γύρω νησιών. Από την πρώτη στιγμή μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν το τουρνουά δίνοντας του μεγάλη ώθηση και προοπτική για το μέλλον.

Κάθε χρόνο η πλατεία Ανταγόρα μετατρέπεται σε ένα χώρο γιορτής και διασκέδασης όπου μικροί, μεγάλοι και οικογένειες, απαλλαγμένοι από συλλογικές προτιμήσεις, συγκεντρώνονται για να παίξουν και χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες. Καλή διάθεση, μπάσκετ, μουσική και street food είναι τα βασικά συστατικά του Kos 3×3 Basketball Festival, που σε συνδυασμό με τις εκπλήξεις, δημιουργούν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα καθημερινά από τις 18:00 έως τις 23:00. Εμείς από την πλευρά μας, κάθε χρόνο προσπαθούμε να οργανώσουμε το τουρνουά κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες και ειδικά οι εκτός νησιού, να απολαύσουν τη διαμονή τους και το τουρνουά. Ραντεβού στην πλατεία Ανταγόρα για να σπάσουμε το περσινό ρεκόρ συμμετοχών».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr