Έργο WIFI και VOIP δικτύωσης στο Horizon Beach Resort από την NETECO IT Systems

Share This Post

Έργο WIFI και VOIP δικτύωσης στο Horizon Beach Resort από την NETECO IT Systems

Κως, Ελλάδα, 11 Οκτωβρίου 2019 – Η NETECO IT Systems ανάλαβε και έχει ήδη ολοκληρώσει την αποκλειστική μελέτη, σχεδιασμό και εγκατάσταση του δικτυακού και πληροφοριακού εξοπλισμού στο Horizon Beach Resort. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Κω με συνολική επιφάνεια 150.000 τ.μ. και διαθέτει 428 πολυτελή δωμάτια.    

Η πολυετή εμπειρία και η τεχνική κατάρτιση των μηχανικών της NETECO επέτρεψε την υλοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περάστηκαν πάνω από 15 χλμ καλώδια οπτικών ινών, έγιναν 190 συγκολλήσεις οπτικών ινών, περάστηκαν πάνω από 40 χλμ καλώδιο δικτύου CAT6A, τοποθετήθηκαν  275 Access Points, 78 POE managed Switches και 530 IP τηλέφωνα. Σχεδιάστηκαν και εγκαταστάθηκαν δυο Data Center στους χώρους του ξενοδοχείου με redundant Servers και Offsite Backup όπως επίσης έγιναν οι απαραίτητες παραμετροποιήσεις και εγκατάσταση next generation UTM Firewall για την θωράκιση του δικτύου και τον δεδομένων του ξενοδοχείου και των επισκεπτών. 

Με την εποπτεία της NETECO και την κλιμακωτή αρχιτεκτονική δικτύου που σχεδιαστικέ εξαρχής μπορεί να καλυφθεί οποιαδήποτε μελλοντική ανάγκη επέκτασης και αναβάθμισης της συνολικής εγκατάστασης.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Horizon Beach Resort κ. Στυλιανός Λαμπριανίδης “ Με την παρεχόμενη λύση από τη NETECO IT Systems πετύχαμε να προσφέρουμε μια άριστη εξυπηρέτηση στους πάνω από 1.600 επισκέπτες μας, κάνοντας τις διακοπές τους ακόμα πιο ευχάριστες. Η NETECO IT Systems έχει γίνει ένας σημαντικός και πολύτιμος συνεργάτης της επιχείρησής μας, παρέχοντας εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες.”

Το πλήρες Case Study μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://neteco.gr/nproject/bigscaledwifihotelnetwork/

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by