«Έπιασε δουλειά» ο μοτοσικλετιστής – διασώστης του ΕΚΑΒ στην Κω – Δεν βρίσκει σπίτι να μείνει

«Έπιασε δουλειά» ο μοτοσικλετιστής – διασώστης του ΕΚΑΒ στην Κω – Δεν βρίσκει σπίτι να μείνει

Πηγή: www.vimatisko.gr

Από 1η Αυγούστου βρίσκεται στο νησί μας ο μοτοσικλετιστής – διασώστης του ΕΚΑΒ, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νησί μας, μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Η μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ με τον άρτια εκπαιδευμένο διασώστη και τον κατάλληλο εξοπλισμό που έχει, μπορεί να φτάσει γρήγορα σε κρίσιμα συμβάντα, ώστε να παρέχει άμεσα υποστήριξη στον ασθενή, να παρέχει βοήθεια στα ασθενοφόρα, ή ακόμη και να αποσαφηνίσει φτάνοντας σε ένα συμβάν εάν τελικά χρειάζεται όντως η συμβολή ασθενοφόρου.

Ο κ. Μιχάλης Κυπραίος, μας μιλάει για τις αρμοδιότητές του, ενώ μας ενημέρωσε ότι έχει ξαναεργαστεί παλαιότερα στο νοσοκομείο της Κω.

Επίσης, μας τόνισε ότι παρά τις προσπάθειές του, δεν έχει καταφέρει να βρει σπίτι να μείνει και αυτή τη στιγμή φιλοξενείται από φιλικό του πρόσωπο, τονίζοντας ότι αυτό δυσκολεύει την παραμονή του στο Νησί.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr